(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP, BASIN MENSUPLARIYLA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, 22 Aralık’ta gerçekleştirdikleri İlçe Kongresi sonrası yönetim olarak çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Ertuğrul, parti binasında, yönetim kurulu ile basın mensupları ile tanışma ve kaynaşma toplantısında yaptığı konuşmada, 2020’nin herkese sağlık ve mutluluk getiren hayırlı bir yıl olmasını diledi.

Yönetim olarak mazbatalarını aldıklarını ve görev bölümü yaptıklarını anlatan Ertuğrul, şunları kaydetti:

“Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ilçe yönetimini devraldık ve çalışmalarımıza artık başladık, daha da hızlanan bir ivmeyle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl tabi ki bizim yapacağımız çalışmaların halka duyurulmasında çok verimli olacaksınız. Biz her zaman basının desteklenmesinden yanayız. İyi bir muhalefet yapabilmek için basın desteğini almak zorundayız. Çünkü sizler, hem bizim sesimizin duyurulmasını sağlıyorsunuz hem bizim muhalefette güçlenmemizi sağlıyorsunuz.”

KANAL İSTANBUL’A 720 İTİRAZ İMZASI

Konuşmasında, ülke gündemindeki bazı konulara da değinen Ertuğrul, “Kanal İstanbul’un ÇED raporuna Ereğli ilçe örgütü olarak da itiraz ettiklerini ifade ederek, “bununla ilgili yaklaşık 720 adet itiraz dilekçesini İstanbul İl Çevre Müdürlüğüne teslim edilmek üzere Zonguldak İl Çevre Müdürlüğüne teslim ettik” diyerek, söz konusu projeye neden karşı olduklarını anlattı.

HAYAL OLMASINDAN KORKUYORUZ

Yerli üretim otomobile de değinen CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, şunları söyledi:

“Tabi ki biz yerli otomobili destekliyoruz, sonuna kadar da projenin arkasında olacağız. Fakat burada projenin bir hayal olarak kalmasından korkuyoruz. Daha önce de seçim dönemlerinde yapıldığı gibi yerli uçağımız göklerdeydi, yerli otomobil yollardaydı bunu göremedik. Şimdi baktığımız zaman da; evet,bir fabrika yer olarak belirlenmiş durumda fakat İtalyanların ürettiği bir otomobili yerli otomobil, biz yaptık gibi lanse ediliyor. Bana çok gerçekçi gelmiyor bu anlamda ama gönül tabi ki 2022’de kendi yaptığımız otomobile binmeyi istiyor.”

Yönetim kurulu üyelerinin de kendilerini tanıtan kısa konuşmaları ardından, yeni yıl dolayısıyla basın mensupları ile birlikte pasta kesimi gerçekleştirildi.




Bu sayfayı yazdır

31.12.2019 12:30:13

Bu haber 1166 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.754.379

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
419 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
184 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri