(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

268 ÖĞRETMENE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi akademik, kültürel, sosyal ve sportif alanlarda farkındalık yaratan, çalışmalarıyla örnek teşkil eden 268 öğretmenlere ödülleri verildi.

Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tanıtım videosu izlendi.

ÇORUMLUOĞLU: KİMSE GOCUNMASIN

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yaptığı konuşmada, her geçen dönem fiziki yapıları değişen ve gelişen okulları dolduracak başarılı idareci, öğretmenlere, öğrenci ve velilere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bunun ‘sacayağı’ şeklinde sunulabilmesi durumunda başarılı olunabildiğini anlatan Çorumluoğlu, şöyle dedi:

Bu bakımdan öğretmenlerimize büyük değer veriyoruz.  Bugün burada verilecek başarı belgeleri her şey değildir ama başarıyı taltif etmek biz idareciler için önemli. Buradaki başarı belgelerinin bir kısmını Milli Eğitim Müdürlerimiz, şube müdürlerimiz teklif etti. İki binin üzerindeki öğretmenin hangisinin başarılı olduğunu tespit edecek bir sistemi önümüzdeki yıllarda kurmaya gayret edeceğiz. Ama önemli olan bunu devam ettirmek. Hak edip de alamayan arkadaşlarımız olabilir, bundan kimse gocunmasın. En basit törende, buradaki ses sisteminden belgelerin verilme sırasına kadar iyi dizayn edilmiş bir çabayı prova, prova, prova yapmış bir okulu da takdir etmek isterim. Belgelerini vereceğimiz tüm arkadaşlarımıza bu belgeler hayırlı uğurlu olsun.

EREĞLİ BAŞARISIZ OLURSA ZONGULDAK’I AŞAĞIYA ÇEKER

Ereğli’de umudumuz oldukça yüksek. Zonguldak demek Ereğli demek. Ereğli demek Zonguldak demektir. Basit bir hesap var. 99 bin öğretmenin 33 binini, biz sağlarız. Demek kaba bir hesapla üç öğrenciden biri Ereğli’de. Eğer Ereğli başarılı olursa, Zonguldak’ı yukarı çeker. Ereğli başarısız olursa, Zonguldak’ı aşağı çeker. Onun için biz etle tırnak gibiyiz, bir bütünüz.”

POSBIYIK: EREĞLİ’Yİ BAŞARILI BULUYORUM

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçede başarılı öğretmenlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Öğretmek sadece öğrenciyi yetiştirmek değil, öğrenci ile birlikte sosyal hayatın arasına dalmak. Spor, resim, müzik, kültür gibi olaylarda da başarı göstermektir. İlçemizde bu konularda da büyük başarılar olduğunu görüyoruz. Birçok dalda Ereğli’nin ilimizi temsil ettiğini görüyorum” dedi.

KAPICI VE AKSOY…

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kıpıcı da, İl genelinde Vali Erdoğan Bektaş’ın oluruyla 332 öğretmene başarı belgesi verildiğini, bunların 66’sının Ereğli’de bulunduğunu, Ereğli ilçesinin oransal olarak yüksek bir noktada bulunduğunu kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ise 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Ereğli’de sosyal, kültürel, akademik ve sportif alanlarda başarılı olan öğretmenlerle, Zonguldak Valiliğince il genelinde yürütülen Kodlazon, Dyned, Akılzon, e-Twinning, Tübitak 4004, Tübitak 4006, Tübitak 4007 projelerinde aktif olarak yer alan, emsallerine göre daha başarılı olan öğretmenlerin ödüllendirileceğini söyledi.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Milli eğitim şube müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenlerin katıldığı tören, 268 okul idarecisi ve öğretmene başarı belgelerinin verilmesiyle tamamlandı.




Bu sayfayı yazdır

21.12.2019 12:42:39

Bu haber 1229 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 42 kişi online
Toplam ziyaret : 75.745.187

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri