(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YEREL ÜRÜNLER SERGİLENDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli Belediyesince, 13. Uluslararası İzmir Travel Turkey Fuarı’da, tanıtım standı açtığı bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 43 ülkenin katıldığı fuarda, Türkiye’den de 36 ilden 1300 kamu-özel kuruluşun yer aldığı belirtildi.

Stantta bulunan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, İzmir Fuarının, dünya turizmine kapılarını açtığını Karadeniz Ereğli Belediyesinin de  ilçenin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Fuar yoğun ilgi görüyor. Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, Başkan Danışmanı Raif Tokel ve ekibimizle birlikte standımızı ziyaret eden katılımcılara tanıtım kitapları ve broşürler dağıtıyoruz. Özellikle Fetih Çınarları, Alemdar Gemisi, Uzun Mehmet, Cehennem ağzı Mağarası, Osmanlı çileği ve kent surları ile ilgili bilgiler veriyoruz. Misafirlerimize ayrıca fındık, Osmanlı çileği ve kabak tatlısı ikram ediyoruz.”

Açıklamada, kalabalık ziyaretçinin uğradığı standı ziyaret edenler arasında yer alan Zonguldak’ta da görev yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Karadeniz Ereğli doğumlu Prof. Dr. Erkan Sevinç’in Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’a selamlarını ilettikleri ifade edildi.




Bu sayfayı yazdır

6.12.2019 14:14:29

Bu haber 1035 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.047.276

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri