(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UZLAŞMA-MUTABAKAT-ANLAYIŞ...

EREĞLİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Saymanı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Semih Özkök, Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar’ı ziyaret ettiğini bildirdi.

Özkök, yazılı açıklamasında, ziyaretin gecikmesi nedeniyle özür dilediği Tuğamiral Uyar’a görevinde başarı dilediğini belirtti.

Tuğamiral Uyar’a ADD’nin kurumsal geçmişi, ve gelecek vizyonu ile ilgili bilgiler aktardığını anlatan Özkök, şunları kaydetti:

“Sayın Tuğamiral Uyar ile ADD’nin 30. Yılının Milli Mücadelenin 100. Yılı ile denk düşmesinin onurunu paylaştım. Ayrıca güncel konular üzerinde sohbette bulunduk. Ağırlıkla olarak ülkenin ve dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu ve sihirli sözcükler olarak adlandırılan; uzlaşma, mutabakat, anlayış ve hoşgörünün ilçemizde de tüm kurumlar ve hemşehriler arasında var olması, yaşatılması ve geliştirilmesi gerektiği ana fikri üzerinde görüştük.

Ziyaretin anısına Sayın Tuğamiral Uyar’a, teşekkür ederek, Ahmet Gürel tarafından hazırlanan, ADD Genel Merkezi İktisadi işletmesince bastırılan Atatürk’ün bilinmeyen fotoğraflarından derlenmiş ‘Atatürk Aramızda’ albümünü takdim ettim.”




Bu sayfayı yazdır

21.11.2019 18:53:15

Bu haber 808 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 28 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.761

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri