(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER NİKAHTA VERİLECEK!

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, nikah kıydıran çiftlere üzerinde Atatürk’ün resmi bulunan Türk Bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve “Nutuk” hediye edilmeye başlandığı bildirildi.

Sevgi-Selçuk Taylan’ın kızları Gizem ile Zühre-İsmail Acur’un oğlu Ercan Erendiz’in düğün etkinliği, ‘sıra dışı’ kız alma ile başladı.

ÖZEL BANDO TAKIMI

Acur ailesinin önünde buluşan bir grup davetli, önce TİMS Düğün ve Balkan Bandosunun çaldığı müziklerle eğlendi.

Daha sonra aynı ekip ile birlikte evinden alınan Gizem, özel hazırlanmış eski model otomobil ile birlikte Kemer Mahallesi’ndeki (Balı Mahallesi Yolu) Tim’s Fabrika Salonu’na gelindi.

POSBIYIK’TAN ANLAMLI HEDİYELER

Özenle hazırlanmış salonda, davetlilere ilk olarak Gizem ile Ercan Erendiz’in yer aldığı mini sinevizyon gösterimi sunuldu.

Ardından, çiftin beyaz halı üzerinde girdikleri salonda nikah kıyma işlemi başladı.

Ereğli Belediye Başkan Halil Posbıyık’ın, çeşitli espriler de yaparak kıydığı nikahta, Gizem’in ise Erendiz’in ayağına bastığı görüldü.

Belediye Başkanı Posbıyık, önce Evlilik Cüzdanı’nı Gizem Acur’a teslim etti, ardında ise çift için hazırladığı hediye paketini açtı.

Paketin içinden çıkardığı üzerinde Atatürk’ün resmi bulunan Türk Bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve “Nutuk”u çifte veren Posbıyık, başlattığı uygulamanın, nikahı kendisi yada belediye görevlileri kıysın; her çifte aynı hediyenin verileceğini söyledi.

GÖRKEMLİ  ORTAM, GÖRKEMLİ DÜĞÜN!

Nikah işleminin tamamlanmasının ardından başlayan düğünde, Gizem ile Ercan Erendiz ikinci kez dans ederken, davetliler ve arkadaşları da eşlik etti. Ardından ise salonu gezen genç çift, davetlilere’ hoş geldiniz’ dediler.

Acur ailesinin her davetli ile yakından ilgilendiği yemekli düğün etkinliğinde, Orkestra Fabrika Grubu’nun çalıp seslendirdiği eserler ile bir süre oynanan oyunların ardından, bando takımı bir kez daha sahne aldı. Damat Erendiz’in davul çalarak eşi Gizem ve arkadaşlarını oynattığı etkinlikte eğlence, DC’ler Gökay ve Doğukan’ın çaldıkları müziklerle ise adeta ‘tavan’ yaptı.

Finalinde, davetlilerin de eşlik ettiği “İzmir Marşı” çalınan gecede, Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, Erendiz Acur’un asistan olarak yanında çalıştığı ünlü Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Göktekin yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

27.10.2019 12:23:11

Bu haber 1920 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.064

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri