(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ETAP ETAP YAPILACAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, halka söz verdikleri projeleri kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi.

Alan, makamında düzenlediği basın toplantısında, il merkezinde devam eden asfalt, parke ve beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

MUTHATPAŞA TÜNELİ MUTLAKA…

Mithatpaşa Tüneli’nin “Olmazsa Olmazlar’ı arasında yer aldığını belirten Alan, şunları kaydetti:

“Mithatpaşa Tüneli işlerlik kazanmadan biz ne yazık ki Gazipaşa Caddemizle ilgili bir operasyon yapamıyoruz. Ne yazık ki biz Zonguldak halkı olarak toplu taşıma araçlarını kullanmayı pek sevmiyoruz. Genelde kendi özel araçlarımızı tercih ediyoruz. Birde her bölgede yaya geçitlerimiz olduğundan trafik aksıyor. Özellikle Ulu Camiinin olduğu bölgede vatandaşlarımız kaldırımın her noktasından ne yazık ki karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar. Biz bu konuda kaldırım planlaması düzenledik Nisan ayından sonra ki süreçte kaldırımların belirli yerlerine bariyerleme yaparak yayalarımızın sadece yaya yollarını kullanmalarını isteyeceğiz. Ama bunların hepsinin olması için Mithatpaşa Tünelimiz olmazsa olmazımızdır.”

Projelerini etap etap çalışmalarla hayata geçirdiklerini anlatan Belediye başkanı Alan, şunları söyledi:

Biran önce sayın cumhurbaşkanımızı Zonguldak’ta ağırlamak istiyoruz. Protokol Cami ile ilgili kurduğumuz Vakfın anlaştığı firma şantiyesini kuruyor. Tahminimiz 2-3 sene sonra cami orada ki yerini alacak. Biz projelerimizi etap etap yapıyoruz. Limanı hemen kaldıralım diye bir derdimiz yok. Aksine limanı daha işlevsel hale getirmek için adımlar atıyoruz.

Zonguldak için yapılacak her şey olumlu yansır. Hazırladığımız projelerimizle ilgili vatandaşlarımızın söylemleri; ‘Hocam bunlar keşke bunları 5 seneye sığdırabilsek’ yönünde. Vatandaşlarımız yıllardır hizmet almadığı için, yıllardır böyle projelerin bir tanesi bile hayata geçmediği için ‘acaba’ sorusu akıllara geliyor. Ama konuştuğumuz vatandaşlarımız ve dostlarımız projelerin çok güzel olduğunu söylüyor. Hiç merak etmesinler. Biz millet bahçesini, lavuar alanını ve sahildeki güzergahı en kısa sürede Zonguldak’ımıza hediye edeceğiz”

Alan, toplantıda gazetecilerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Bazı gazeteciler de cep telefonları ile selfie yaptılar.




Bu sayfayı yazdır

19.10.2019 11:24:06

Bu haber 847 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.151

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri