(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EKONOMİDE HAREKET İÇİN...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’nda, (TSO) “Çelik Kümelenme Toplantısı” düzenlendiği bildirildi.

Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş başkanılğında ilki yapılan toplantıda, kümelenmenin önemi üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu, katılımcılara konuşa ilişkin fikirleri soruldu.

KELEŞ: DIŞA AÇILIMIN BAŞLANGICI

Hakimiyet muhabirinin, toplantıya ilişkin bilgiler aldığı Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, ilki gerçekleştirilen toplantıda, ilçede kurulu sanayi gücünün daha aktif ve verimli kullanılabilmesine yönelik bir ‘kümelenme’ çalışması olduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Tasarladığımız bu çalışma sayesinde ilçemizdeki sanayi kuruluşların yeni ürün malzemeler üretmesi, yeni pazarlara ulaşabilmesi ve var olan rekabet gücüyle birlikte dış pazarlarda daha fazla yer bulabilmesini amaçladık. Toplantılarımız ileriki süreçte de devam edecek. Bu kapsamda, toplantımıza katılan başta Sayın valimiz Bektaş olmak üzere, Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na, Sayın Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz’a,  Sayın Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a, sanayi kuruluş yönetici ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz.”

Yaklaşık 3 saat süren toplantıya Vali Bektaş, Ereğli Kaymakamı çorumluoğlu, Alaplı Kaymakamı Yılmaz, Ereğli belediye Başmkanı Posbıyık, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in yanı sıra; Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Müstakil İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar, TAT Metal AŞ. Ortağı ve Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan Danışman Ramazan Çelik, KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven Aktaş, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Muhammet Ali Oflaz, Tersaneler adına Ustaoğlu Gemi Tersanesi Koordinatörü Avni Biçer, ve Makine İmalat Sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın Yetkilileri katıldılar.




Bu sayfayı yazdır

10.10.2019 15:32:04

Bu haber 963 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.904

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri