(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK HEYECANDA BU KADAR..!

Ereğli

3 Bant Bilardo Türkiye Kupası’na ilk kez katılan Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki genç sporcu, bölge adına başarılı performansa imza attı.

Türkiye Bilardo Federasyonu’nca organize edilen “3 Bant Bilardo Türkiye Kupası 2. Etap” karşılaşmaları, Ankara’nın Keçiören İlçesindeki Taha Akgül Spor Salonu’nda 1 Ekim’de başladı.

Yaklaşık 1500 sporcunun katıldığı şampiyonaya, Zonguldak bölgesinden de yüksek sporcu katılımı gerçekleşti.

Ereğli’den de, Orkan Basmaz, Cüneyt Solukcu, Burak Yaman, Şenol Buyurucu, Osman Ersöyleyen, Muhammet Köktürk, Sekran Fitöz, Ahmet Şen, Fikri Kapan ile Canberk Çömeten’in yer aldığı şampiyona, 3’er sporcudan oluşan gruplarla 6 ön eleme turları maçları ile başladı.

Ereğlili sporcuların çeşitli tur ve gruplarda yer aldığı turnuvaya ilk kez katılan ve 1. Ön Eleme Turu’ndan başlayan Canberk Çömeten, sırasıyla; iki, üç, dört ve beşinci turları da geçerek altıncı ön eleme turuna yükseldi.

Ancak, grubundaki ilk maçında oyuna motive olamayan ve şanssızlıklar yaşayan Canberk Çömeten, bu turda elendi.

Canberk Çömeten’in, genç yaşı ve ilk kez katıldığı turnuvadaki başarısı, bölgedeki bilardo spor camiasında “takdirle” karşılandı. Bur çok deneyimli sporcu, Canberk Çömeten’in, 3 Bant Bilardo’da geleceğin başarılı ve ‘Milli’ sporcusu olabileceği yorumlarını yaptılar.

Bu arada, karşılaşmaların bir kısmını sosyal medya üzerinden takip eden sponsorlardan Sude Denizcilik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer de, sporculara başarı dileğinde bulundu. BDiğer yandan, İş hayatı nedeniyle Ankara'da ikamet eden Ereğlili sporculardan Tarkan Akgün ise Ankara'ya gelen hemşehrileri sporcularla yakından ilgilendi. Sporcular da ilgisinden dolayı Akgün'e teşekkür ettiler.

Halen bölgeden bazı sporcuların devam ettiği Türkiye 3 Bant Bilardo Turnuvası 2. Etap karılaşmaları, 13 Ekim’de oynanacak final maçı ile tamamlanacak.

 




Bu sayfayı yazdır

7.10.2019 13:41:18

Bu haber 1145 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.947

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri