(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞAHİN, DEVAMINI BEKLİYOR!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Yeminli Mali Müşavir (YMM) Erol Şahin, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısında, şahsına yönelik sözlerindeki düzeltmesinin ‘üzüntüsünü hafiflettiğini” bildirdi.

POSBIYIK NE DEMİŞTİ?

Posbıyık, konuşmasının bir bölümünde Ereğli çıkarlarını kendisi dışında kimsenin savunmadığını ileri sürerek, “siyasi ve işadamları susuyor. kişisel kazanç için haksız mal ediniliyor. Erol Çivici, AK Erol Şahin ve Halil Bozkuş, vatandaşın yeşil alanını beyaz alana çevirmişler. İzaleyi şuyu davalarıyla garibanların arazilerini ellerinden almışlar” diye konuşmuştu.

ŞAHİN HAREKETE GEÇTİ!

Posbıyık’ın konuşması ardından oldukça sinirlenen Erol Şahin ise kendisinin böyle bir durumunun söz konusu olmadığını ifade ettiği açıklamasında, şunları kaydetti:

RADYODA KONUŞMUŞTUM

Hep birlikte bir yerel  yönetim seçimlerini  daha  geride bıraktık. Artık iş ve Şirin Ereğlimizin dertleri  için birlik olma mücadele etmek  zamanı. Seçim sonrası günlük siyasi çalkantılardan uzak durmak gayreti içerisindeyim. Ereğli halkı ve temsilcisi olan belediye başkanının haklı her davasında yanında olacağımı destekçisi olacağımı birçok ortamda ve son katıldığım (Ereğli FM’de Fikri Kapan’la Burada Konuşalım) radyo programında açıkça beyan ettim.

HAYRETE DÜŞTÜM!

Geçtiğimiz gün belediye meclis toplantısında sayın Başkan Halil Posbıyık’ın  Meclis Kürsüsünden ismimizi  zikrederek  ‘Yeşil alanları imara açtırmak  ve  izaleyi şuyu davaları ile arsa satın almak, haksız kazanç sağlamak gibi’ ifadelerle suçlanınca büyük bir üzüntüyle hayrete düştüm.

BASIN YOLUYLA DÜZELTME!

Ancak yine bir gazetede yayınlanan haberde ‘Dilim sürçtü’ diyerek, ‘Erol Şahin bizim canımız. Benim kimden bahsettiğim belli. Erol Şahin benim dostum. Belediyenin kapıları O’na sonuna kadar açık. Seçim döneminde AK Parti adayı olarak adı açıklandıktan sonra, beni ilk ziyarete gelen Erol Şahin'di. Ben iyiliği de, kötülüğü de asla unutmam. O yüzden Erol Şahin'in bendeki yeri ayrıdır’,  açıklaması, talihsiz bir beyanı düzeltmiş ve üzüntümüzü hafifletmiştir.

BİR DAHAKİ MECLİSTE…

Kentimiz kamuoyu bilmelidir ki; şahımın, bahsedilen şekilde bir arsa-arazi alımı yada yeşil alanı imara açtırma gibi işi -yasal bile olsa- hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktır.

Sayın Başkanın dil sürçmesi ile oluştuğunu söylediği talihsiz hatasını düzeltmesini üzüntümüzü azaltan bir açıklama olduğu bilinci ile bir dahaki  Meclis Toplantısında  tüm kamuoyu önünde de  bu talihsiz dil sürçmesini düzelteceğini  inanıyorum.”




Bu sayfayı yazdır

5.10.2019 14:36:37

Bu haber 1408 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
05.10.2019 16:28:14
faik özçiçek diyor ki;

Başka isimlerde var onları da açıklamaya davet ediyoruz. BEKLİYORUZ




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.047.722

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri