(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ORTAK DURUŞ SERGİLEYECEKLER!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, TBMM’de grubu bulunan ilçedeki siyasi parti başkanları ile her ay bir araya geleceklerini bildirdi.

Çakır, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı İsmail Fota, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ile bir araya geldiklerini söyledi.

İlçe başkanları olarak önceden aldıkları karar doğrultusunda, , Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’na ait Göztepe Restoran Tesislerinde ilçe başkanları olarak ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Çakır, şunları söyledi:

“İlçe başkanları ile her ay bir araya gelerek, Ereğli adına gördüğümüz eksi ve artıları birlikte değerlendireceğiz. Ereğli için yapılacakları birlikte karar verirsek daha iyi  hizmet sunabileceğimizi düşündük. İlçe için önemli meselelerde öde birlikte karar alarak, duruş sergilemenin ilçeye fayda sağlayacağı kanaatindeyiz.

İlk toplantımızı her hangi bir gündem üzerine yapmadık. Bundan sonraki toplantılarımızda ise belirlediğimiz konular üzerinde görüş alışverişlerimiz olacak."

Bu arada, CHP İlçe Başkanı Fota'da, Ereğli FM'de katıldığı "Fikri Kapan'la Burada Konuşalım" programında, toplantının verimli geçtiğini, ilçe için faydalı gelişmeler olacağına yönelik açıklamalarda bulunmuştu.




Bu sayfayı yazdır

30.09.2019 13:34:22

Bu haber 1235 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.496

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri