(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HASIM DEĞİL, RAKİP DEĞİLİZ...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Yönetimi, İYİ Parti İlçe Yönetimine ziyarette bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, kendilerini kapıda karşılayan İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’na çikolata ikramında bulundu.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, söz konusu ziyaretin, ilçedeki siyasi parti ziyareti niteliğinde olduğunu söyledi.

Her siyasi partinin, ilçenin daha iyi yerlerde olması için çaba gösterdiğini belirten Çakır, şöyle dedi:

“Bayramda siyasi partilerimizin bazılarıyla ziyaret edip bayramlaşma imkanımız olmuştu. Sayın Başkanımız şehir dışında olması münasebetiyle ziyareti bugüne aldık. Bir de sayın başkanımızın yeniden atanması dolayısıyla hayırlı olsun diyelim dedik.  Ereğli’ye birlikte hizmet ediyoruz, katkı sunuyoruz. Zaman zaman yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz.”

HASIM DEĞİLİZ, RAKİP DEĞİLİZ!

Çakır, gazetecilerin ziyaretin başka bir amacı olup olmadığına yönelik sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Bu ziyaretimizin seçimle alakası yok. Konuları masaya yatırıyoruz. Diğer ilçe başkanlarımızla birlikte eski Devlet Hastanesi yerinin uygun olacağını düşünüyoruz. Şehrin tamamını ilgilendiren konularda  herkesin, temsil ettikleri kitlelerin görüşünün yer almasını istiyoruz.  Bu görüş neticesinde Ereğli’deki insanlarımızın daha mutlu olmalarından yanayız. Ereğli’nin kalitesine, entelektüel yapısına yakışacak şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bizler hasım değiliz,  rakip değiliz. Milletimizin gönlü ne diyecekse o olacak. Milletimiz neyi takdir ediyorsa biz vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Tabii Ereğli diğer ilçeler anlamında uzlaşıyı çok daha güzel bir araya getirebilmiş.  Birlikte şehri ilgilendiren meselelerin tamamını istişare edeceğiz. Ereğli’nin menfaatine olan konularda bir arada olacağız.”

BALBALOĞLU: KATKI VERMEYE HAZIRIZ

İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu da, daha önce de bir araya geldikleri siyasi parti başkanları ile üniversite, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ve Ereğli’ye yatırımlar konularını görüştüklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Ereğli’nin menfaatine olacak konularda biz de katkılar vermek istiyoruz. Diğer siyasi partilerle zaten aynı noktadaydık. Yerel seçimler seçim atmosferi geride kaldı. Artık önümüzdeki 5 yıl boyunca Ereğli’ye katkı verebilecek her türlü çalışmayı birlikte götürmeyi planladık. Sayın Kaymakamımız da bu konulara öncelik vererek ilk toplantıyı da kendisi yapmıştı. Kaymakamımızla da beraber Ereğli gündeminde ne varsa iyi olabilecek hepsine katkı sunaya hazırız. Ayrıca ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Daha önce planlanmıştı, siyasi bir gündemimiz yok.”

İki parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaretin basına kapalı kısmında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

24.09.2019 12:14:38

Bu haber 1042 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.09.2019 16:50:57
taşeron işçi diyor ki;

Erdemir de çalışan taşeron işçiler?




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.122

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri