(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEVAMI CALİFORNİA’DA…

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde işadamı Yüksel Balcı, kızı Petek Balcı’yı evlendiriyor.

Ayşegül-Yüksel Balcı çiftinin kızları Petek, bir süre önce nişanlandığı Dr. Nanelle-Dr. Mark Sullivan çiftinin çocukları Keenan ile evlilik yoluna girdiler.

Balcı ailesi, Kırmacı (Kemer) Mahallesi mevkisindeki Tim’s Fabrika Salonu’nda düzenledikleri “Düğün Yemeği”nde, dostları ile bir araya geldi.

Damat Keenan, ailesi ve Amerika’dan bazı yakın arkadaşlarının da yer aldığı etkinlikte, Gelin Petek gelinliği ve güzelliği ile büyülerken, Damat Kenan ise şıklığı ile dikkat çekti.

Genç çift, öncelikle salonda yer alan davetlilerin masalarını gezerek ‘hoş geldiniz’ dediler, ardından ise salon tarafından hazırlanan ve tepesinde ‘gelin-damat’ figürü bulunan pastayı keserek bir birlerine ikramda bulundular.

Daha sonra düğün danslarını yapmaya başlayan çifte aileleri ve davetliler de eşlik ettiler.

Balcı ailesinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğünde çalan müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Emlak Sektörünün önde gelen isimlerinden Hakkı Demirçin’in, Ankara havalarında oynadığı performansı davetlilerden alkış aldı.

BİRLİKTE HORON TEPTİLER!

Gelin Petek ile Damat Keenan’ın yer aldığı Horona ise AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eski Alaplı Belediye Başkanı Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun da eşlik ettiği görüldü.

Aralarında eski Ereğli TSO Meclis Başkanı İbrahim Balcı, hayırsever Zuhal Yılmaz, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, iş dünyasından davetlilerin katıldığı düğünde, Gelin Peteğin düğün çiçeğinin arkadaşları tarafından kapma yarışında ise neşeli dakikalar yaşandı.

Petek Balcı ile Keenan Sullivan, 2 ay sonra California’da gerçekleştirilecek düğün merasimi ardından dünya evine girecekler.

Hakimiyet yayın Grubu sahibi Fikri Kapan ile eşi Zeliha Kapan, Petek ile kenan7a ömür boyu mutluluklar dilediler.




Bu sayfayı yazdır

22.09.2019 13:56:13

Bu haber 5310 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.003.307

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1424 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri