(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GİTMEDEN YAŞANMAZ!..

Didim/Aydın

Aydın’ın Didim İlçesi Mavi Şehir tatil Beldesindeki Büyük Anadolu Didim Otel Resort’da, 2019 yaz sezonunda yaklaşık 90 bin yerli ve yabancı konuk ağırlandığı bildirildi.

282 Oda, yaklaşık 750 yetişkin ile beraberinde çocukların ağırlanabildiği bölgenin en büyük tatil tesislerinden olan Büyük Anadolu Didim Otel Resort’ta, (8 Eylül itibariyle) 65 bin649’u yerli, 18 bin 511’i yabancı olmak üzere toplam 84 bin 160 konuk misafir edildi. Halen doluluk oranı yüzde 100’e yakın tesiste söz konusu sayının, sezon sonuna kadar 90 bine yaklaşması bekleniyor.

AKTİVİTE ZENGİNLİĞİ

Büyük Anadolu Didim Hotel, yerleşim alanının denize sıfır konumu, açık ve kapalı 4 adet havuza sahip oluşu, aqua parkı, geniş restoran, snack bar, açık-kapalı alanda gün boyu içecek ikramı, yiyecek ürün çeşidinin fazlalığı gibi etkenler, yerli ve yabancı turistlerin tercihinde ön plana çıkıyor.

Tesisler bünyesindeki yaklaşık 300 personel, branşlarında aldıkları eğitime paralel olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile dikkat çekiyor.

TÜRK GECESİ ÇOK BEĞENİLİYOR

Büyük Anadolu Didim Otel Resort Misafir İlişkileri Müdürü Emir Aydın, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, 282 odası bulunan 5 yıldızlı tesislerde ‘Tam Pansiyon’ hizmet verdiklerini söyledi.

Gün içinde müşterilere yönelik birçok aktivitelerin yer aldığını anlatan Aydın, şöyle dedi:

“Otelimizde açık büfemiz mevcut. Müşterilerimizin yiyecek ve içecek konusunda belli saatler arasında hizmet alabileceği rahat bir otel. Yemek saatleri arasında, özellikle çocuk misafirlerimizin daha çok faydalandıkları snack barımız mevcut. Ücretsiz yiyecek ve içeceklerimizi müşterilerimize sunduğumuz otelimizde çeşitli animasyonlar yer alıyor. Özellikle ‘Türk Gecesi’ misafirlerimiz tarafından son derece beğenilen etkinlikler arasında yer alıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜST DÜZEYDİ

Otelimiz, müşterilerimizin çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir yapıya sahip. Misafir memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Her sezon hizmet kalitemizi daha da artırmaya gayret gösteriyoruz. Müşteri memnuniyetini de genellikle bu doğrultuda alıyoruz. Bunlar da bizim için çok önemli. Müşteri memnuniyetinin gittikçe arttığını görmek tabi ki bizi de son derece memnun ediyor.

KONUM OLARAK GÜZEL YERDE

Büyük Anadolu Didim Resort, kullanımı çok rahat bir otel. Müşterilerimizin odasından restoranına rahatlıkla ulaşabileceği, dilediğinde geniş yüzme havuzundan yararlanabileceği, daha sonra da hemen yanı başında denize girebileceği imkanlar söz konusu. Otelimiz konum olarak da çok güzel bir yerde. Bugüne kadar gelmeyen yerli ve yabancı turistlerimizin mutlaka Büyük Anadolu Didim Hotel Resort’u görmelerini tavsiye ediyorum.”

HER SEZONUN VAZGEÇİLMEZİ!

Büyük Anadolu Didim Otel Resort’un Amfi tiyatro Sahnesindeki etkinlikler, müşterilerin akşam yemekleri sonarsı uğrak yerleri arasında. Özellikle Türk Gecesi gerçekleştirilen, yöresel halk oyunları, ateş topu gösterileri, ateş üfleyen animatörlerin gösterileri alkış alıyor.

Finalde ise ateşlenen Ay-yıldız figürlü ateş topu sırasında çalışan 10. Yıl Marşı ile İzmir Marşı’nın hep birlikte söylenmesi, eğlenceyi doruk noktasına taşıyor.

Günü içinde animatörlerin çocuklarla oynadıkları çeşitli oyunlar arasında, “Çikolata Banyosu” ise çocukların, aileleriyle birlikte eğlendiği en önemli aktiviteler arasında yer alıyor.

Büyük Anadolu Didim Otel Resort’da sezonun, Ekim ayın başı itibarıyla tamamlanması planlanıyor.




Bu sayfayı yazdır

11.09.2019 12:50:48

Bu haber 1731 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.751

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri