(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZİHNİNİZ AÇIK OLSUN...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması dolayısıyla mesaflar yayınlandı.

ÇORUMLUOĞLU'NUN MESAJI

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, mesajında, öğretmenler, anne-babalar ve öğrencilere seslenerek; uzun yaz tatili ardından yeni bin eğitim-öğretim yılına huzur içinde girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Eğitim-öğretim hayatında göstereceğiniz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır.

 Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum.

POSBIYIK’IN MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilk okul öğrencilerine, "Sevgili küçük arkadaşım" ifadeleriyle başladığı mesajında, ilk okul öğrencilerinin öğretmenlerini iyi dinleyip, derslerini iyi çalışmaları öğütünde bulunarak, “Yaptığınız resimlerden,  yazılarınızdan, çektiğiniz fotoğraflardan bana gönderirseniz çok sevinirim. Sizlerle daha çok görüşmeyi isterim. Bu kenti sizlerle yönetmek istiyorum. Çocuk Gazetesi çıkarmanızı destekleyeceğim” dedi.

"Sevgili Genç arkadaşım" diyerek başladığı Lise ve dengi okul öğrencilerine ise şu ifadeleri kullandı:

"Gelecekte belki bu kenti yönetecek veya kamuda önemli görevler üstlenecek, belki girişimci olup yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizle iş insanı olacak, ya da sanat, edebiyat, spor alanlarında çok başarılı olup kentimizi, ülkemizi ulusal ve uluslararası düzeyde temsil edeceksiniz. Sizlere güveniyor ve inanıyorum. Sizlerin kendinize, arkadaşlarınıza, büyüklerinize, öğretmenlerinize ve hayata karşı saygılı davranışlarınızı gördükçe övünüyorum. İşte temsil ettiğim kentimizin gençleri, diyorum.”

Posbıyık, Bedri Rahmi Eyüboğlu: ‘En azından üç dil bileceksin/En azından üç dilde düşünüp rüya göreceksin/En azından üç dil/Birisi ana dilin’ dizelerini de hatırlatarak, gelişmekte olan ülkede dil öğrenmenin önemine dikkat çekti.

TEKİN’İN MESAJI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, toplumu başarıya ulaştıracak en önemli aracın eğitim olduğuna vurgu yaptığı mesajında, şunları söyledi:

“Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışan öğretmenlerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. İnşallah yeni eğitim ve öğretim yılının yeni döneminde öğrencilerimiz başarılarını daha da artıracak, ailelerine, öğretmenlerine ve bizlere daha büyük gururlar yaşatacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren ve kutsal görevi icra eden tüm öğretmenlerimize başarılar diliyor, 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, veliler ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

DEMİRTAŞ’IN MESAJI

Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına ilişkin yayınladığı mesajında, öğrencilere, öğretmenlere, velilere, Gülüç’e ve ülkeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, birlikte başarılı bir dönem geçirilmesini diledi.




Bu sayfayı yazdır

9.09.2019 11:27:11

Bu haber 911 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.664

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri