(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SATIŞLAR NE DURUMDA?!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübüne destek amaçlı başlatılan forma satışında belirlenen hedefe doğru adım adım gidildiği bildirildi.

Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) yer alan Karadeniz Ereğli Belediyespor’un 2019-2020 sezonuna güçlü girmesinin hedeflendiğini söyledi.

Bu kapsamda, yönetim olarak iyi ve isabetli transferler yapılması gerektiği görüşünde karar aldıklarını anlatan Yazıcıoğlu, şöyle dedi:

“Aldığımız kararları da en iyi şekilde uygulayarak futbolcu transferlerimizi gerçekleştirdik. Takımımızın başarısında başta belediyemiz olmakla birlikte kurum ve kuruluşlar ile iş dünyamızdan da destek buluyoruz. Bunun yanı sıra, Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu ve aynı zamanda kulüp başkanımız Sayın Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ile yaptığımız toplantıda, forma satışı ile hem halkımızın da takımına destek olması ve sahip çıkmasını sağlamak, hem de kulübümüzün maddi olanaklarını arttırmak istedik. Bu doğrultuda 5000 adet forma satışı hedeflemiştik. Devrim Bulvarı’ndaki Abdi İpekçi Salonu ve Sahil Bandındaki Kitap Satış Standı yanında oluşturduğumuz stantta bugüne kadar ortalama 1500 forma satışı gerçekleştirildi. Bu süre zarfından elde edilen rakam bizi daha da umutlandırdı, halkımızın, kulübüne ve takımına ne kadar sahip çıktığını gösterdi. Bu tabloya göre, devam eden satışlarımızda hedefimize ulaşacağımız kanaatindeyiz. Katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, kurum, kuruluş ve çok değerli halkımıza bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz."

AİLECEK…

Bu arada, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, kızı Tuba ve iki torunu ile birlikte geldikleri satış standından aldıkları Zonguldak’ın trafik plaka numarası olan ‘67’ numaralı formalardan aldılar. Formaları giyen Posbıyık ailesi hatıra fotoğrafı çektirdi.




Bu sayfayı yazdır

7.09.2019 13:13:59

Bu haber 1223 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.09.2019 13:58:12
vicdan diyor ki;

biraz da kız futbola para harcayın, erkeklere harcıyorsunuz onlarda da bir başarı yok. bari kızlar da bu paralardan faydalansın.




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.628

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri