(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUSA'NIN YERİ'NDE...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçe belediyesinde, Zabıta’nın Kuruluşunun 193. Yılı dölayısıyla ‘Moral Gecesi’ düzenlendiği bildirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Plaj Tesislerindeki Musa’nın Yeri Restoran Bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, gününü kutladığı zabıta personeline başarı dileğinde bulundu.

Posbıyık, Zabıtanın, ‘belediyenin aynası’ olduğunu ve önemli görev yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

“Zabıtanın yaptığı her hareket takip edilir. Eğer müspet hareketler yaparsa belediyesini abad eder, aksi olursa da sıkıntı yaratır. Onun için çok önemli bir göreviniz var, çünkü devamlı olarak halkla temas halindesiniz. Bulunduğunuz bölgelerde belediye başkanlarınızın talimatıyla halka en iyi hizmeti vereceğinize inanıyorum. Biz burada birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan memnunuz. Biz her şeyden önce disiplini, sevgiyi, barışı, dostluğu ön planda tutuyoruz. Bölgenin insanları olarak hep bir arada olmaktan mutlu oldum. Belediye başkanlarınıza selam ve sevgilerimi gönderiyorum."

Zabıta Müdürü Halit Aydın da, hizmetlerinden dolayı personele teşekkür ederek, tüm il ve ilçelerdeki zabıtalara başarı dileğinde bulundu, Posbıyık’a da zabıta teşkilatına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Aydın’ın çiçek takdim ettiği Posbıyık’a bir de Devrek Bastonu hediye edildi.

Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, Belediye Başkan yardımcıları, Zonguldak Belediyesi, Devrek Belediyesi, Alaplı Belediyesi, Gülüç Belediyesi,Kandilli Belediyesi ve Ereğli Belediyesi zabıta ekiplerinin katıldığı gecede, yenilen yemeğin ardından çalan müzik eşliğind eğlenildi.

ZİYARETLER

Diğer yandan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül ve İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Aydın’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz’ün de hazır bulunduğu ziyarette Bülbül ve Kuyu, Zabıta’nın kuruluş yıldönümünü kutlayarak tebriklerini ilettiler.




Bu sayfayı yazdır

6.09.2019 12:54:19

Bu haber 1024 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
06.09.2019 12:57:28
vatandaş diyor ki;

Her şey karşılıklı fikri bey plajı oraya verdi , ordan yiyip içiyorlar oh ne ala




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.206

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri