(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

30 AĞUSTOS COŞKUSU...

Alaplı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediyesince açık hava konseri düzenlendi.

Gündüz gerçekleştirilen Törende, Atatürk Anıtı’na göreve yeni atanan İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından çelenklerin konulması ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Gaziler, Sivil Toplum kuruluşları başkanları yöneticiler ile vatandaşların katılımıyla, 690 evler civarından başlayan kortejde dev Türk Bayrakları ile Atatürk Posterleri açıldı.

Ardından ise Sahil Parkı’nda oluşturulan sahnede, önce bölgenin yerel sanatçısı Muammer Darçın ve ekibi konser verdi.

DERİCİ İLE COŞULDU

Sen Sanatçısı İrem Derici ‘Yansın Geceler’ isimli şarkısı ile başladığı konserinde seslendirdiği şarkılara kalabalık vatandaş da zaman zaman eşlik etti.

Konser arasında eşi Aysel Tekin ile birlikte sahneye çıkarak Dericiye çiçek ve çeşitli hediyeler veren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bir kez daha ilçe halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, şunları kaydetti:

"Çok güzel bir konser oldu. Sanatçı İrem Derici bir birinden güzel şarkılarıyla halkımıza unutulmaz bir gece yaşattı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu halkımızla birlikte doyasıya kutladık. Ben öncelikle konser alanını dolduran halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz’a, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza sivil toplum kuruluşlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, konserimize dışarıdan katılan misafirlerimize ayrıca fener alayı yürüyüşüne bando ekibiyle katılan Gümeli İlkokul-Ortaokul Müdürü Soner Arslanoğlu’na teşekkür ediyorum."

Derici de, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla Başkan Tekin’e teşekkür etti.

Ünlü sanatçının 10 yıl marşını seslendirmesine ise alanda bulunan binlerce insan eşlik etti.  İrim Derici’nin konseri de 10 Yıl Marşı ile sona erdi.

TALİHSİZ ANLAR!

Güzel geçen konserde havai fişek aracında çıkan yangın sırasında ise kısa süreli panik yaşandı.

Düzce’den gelen havai fişek firmasın çalışanının ateşlediği havai fişeklerden biri, firmaya ait kamyonetinin arka camından içeriye girdi. Kamyonetteki havai fişeklerin de alev alması sonrası araçta başlayan yangın, Alaplı Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Ölen yada yaralanan olmayan kazada, araçta maddi hasar oluştu.




Bu sayfayı yazdır

31.08.2019 10:28:32

Bu haber 927 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.875

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri