(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

STRATEJİK PLAN...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 5 yıllık geleceği ilgilendiren ‘Stratejik Plan Çalışması” toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye encümen toplantı salonunda, siyasi parti ve bazı sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiği toplantıda, belediyenin üzerinde çalışytığı bazı projeleri tanıttı.

İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ve 2020-2024 yıllarını kapsayacak projeler hakkında katılımcıların görüşlerini de alan Posbıyık, şunları kaydetti:

“Dolayısıyla bu stratejik planda kentte yaşayan herkesin görüş ve katkılarının yer almasını istiyoruz. Yanlış yaptığımız yerlerde bizi ikaz etmeleri lazım. Doğru işler yapabilmemiz için toplumsal olarak bu işi çözmemiz lazım. 118 bin kişiyi bir araya toplamak mümkün değil. Ancak kentin dinamikleri ile siyasi partiler ile oda başkanları ile hep beraber birlikte olmaktan son derece mutluyum. Biz hazırladığımız planı sizlere sunduktan sonra sizlerin ilave ve tekliflerini bekliyoruz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Ereğli Tabii ki bunları tek başına belediye olarak bizim yapmamız mümkün değil. Ereğli için iktidar partisinin de hükümetin de desteğiyle bu hizmetleri gerçekleştireceğiz. Ereğli’nin hizmet alabilmesi için çaba gösteren Valimiz Erdoğan Bektaş ile Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na teşekkür ediyorum.”

MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahmen Demirtürk de, belediyenin ilçe menfaatleri doğrultusunda yapacağı her çalışmada Posbıyık’a destek olacakları sözünü verdi.

Demirtürk, eski Ereğli Demirv e çelik Fabrikaları’nın kullandığı plaj tesislerinin de Ereğli belediyesine verilmesinden taraf olduklarını belirtirken, “Bugün Ereğli varsa Ormanlı, Kandilli, Gülüç vardır. Burada siyaset olursa bu sıkıntı olur. Ereğli Belediyesi burayı işletemeyecek de Gülüç, Kandilli, Ormanlı mı işletecek. Buranın işletmesinin Ereğli Belediyesi’ne verilmesini istiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise plaj tesislerini kast ederek, gerekenin yapılacağını ifade etti.

Toplantıda, belediye tarafından hazırlanan projeler slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.




Bu sayfayı yazdır

29.08.2019 12:37:29

Bu haber 948 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
29.08.2019 13:00:23
ihtiyaç diyor ki;

havuz lazım, şu otel ile okuldan kurtarın Ereğli'yi. Garibanın çocuğu da yüzme kursuna gitsin.




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.560

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri