(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SON DAKİKA… SON DAKİKA…

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Teşkilatı’nın 20 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Kongresi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı.

Partinin eski İlçe Başkan Vekili Sevdekar Aras, yaptığı yazılı açıklama ile kongrede başkanlığa aday olmayacağını, bir süre dinleneceğini belirtti.

Aras, partisinde 5 yıldır çeşitli aktif görevlerde bulunduğunu, son 10 aydır da CHP İlçe Başkan Vekilliğini yürüttüğünü hatırlattığı açıklamasında, şunları kaydetti:

HAK, HUKUK ADELETİ SAVUNDUM

“Bu süreçte kamuoyu vicdanında kabul görmüş bir Cumhuriyet ve vatan sevdalısı olarak; Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu Demokrasi ve Özgürlük mücadelesine katkı koyarak Hak Hukuk Adalet ‘i savundum.  Sayın Genel Baştanımızın toplumun her kesiminden, soldan ve sağdan oy alabilmek için ürettiği politikaya katkı sağlamak adına yıllardır verdiğim emek ve çabayı, bundan sonraki süreçte de devam ettireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

AYRIŞTIRMADAN, KUCAKLAYARAK…

Kimseyi ayrıştırmadan, kucaklayarak, kavgayla değil sevgiyle, her düşünce ve inanca saygı duyarak, siyasetin temiz yüzü olma olmaya çalıştım, çalışacağım. Bununla birlikte, gerek şahsi, gerekse siyasi kişiliğimden ve karakterimden ödün vermeden bu yolda mücadeleye devam edeceğim.  Ereğli’de yaşayan Ereğli’ye emek vermiş her Cumhuriyetçi, Cumhuriyet Halk Partili gibi benimde İlçe Başkanlığına aday olmam çok doğaldır.

DAHA DA GÜÇLÜ GELECEĞİM

Ancak, bu olağanüstü süreçte partimi partililerimizi daha fazla tartışma ortamına çekmemek adına, parti menfaatlerini kendi menfaatlerimin üstünde tuttuğumdan İlçe Başkanlığı adaylığımı feragat ediyorum. Elbette biraz dinlenerek, bundan sonraki süreçte de parti içinde yapılacak her yarışın içersinde ‘daha da güçlü’ olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Bu vesileyle aday arkadaşlarıma başarılar diliyor kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olması dileklerimle, her zaman partimin emrinde ve seçilmiş İlçe Başkanımın yanında olduğumun bildiririm.”

CHP’nin Çilek Düğün Salonu’nda gerçekleştireceği olağanüstü genel kurula şu ana kadar Ali Kocamanoğlu, Neriman Posbıyık ve Sertan Ocakcı ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan isimler oldu.




Bu sayfayı yazdır

18.08.2019 23:08:01

Bu haber 1439 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
19.08.2019 13:58:00
ismail diyor ki;

senı ham yapar bu zilliler sorun yok ,,,nerıman anne ilçe başkanı olsun , chp de sıkıntı bıtsın partı giderlerı her mitinglere araba eğlenceye araba partiye özel garsonlar beledıye den yemekler ordan toplandılar akm de bedava birde sabah kahvaltıları su ürünlerınde bedava akşam yemeklerı bu çok önemli alkol masalarınında karar alma partıde genelsel kışın musa da yazın bozhane engin de daha ne olsun istiyorsunuz yaşasın ereglı beledıye iyiki varsın halil dede sen olmasaydın chp olmazdı çok yaşa sen
18.08.2019 23:38:55
Chp li delege diyor ki;

Posbıyık Neriman hanımın yanında pozveren bazı meclis üyelerine dikkat etsin.içlerinde yaşar balcıya çalışıp bu kongrede ali kocamanoğlunu gizli destekleyenler var.
18.08.2019 23:15:30
Delege diyor ki;

Chp belediye meclisinde iki guruba bölündü.Posbıyıkçılar ve Yaşar Balcıcılar diye.İlçe teşkilatında ise Sertan Ocakçıcılar hakimi.Bu kongrenin önemi Neriman Posbıyık kazanırsa milletvekili adayı olur,Ali Kocamanoğlu kazanırsa Yaşar Balcı milletvekili adayı olur.Sertan Ocakçı kazanırsa önümüzdeki dönemlerde dahil 4 buçuk sene boyunca ilçe başkanı olur ve partiyi toparlamaya çalışır,2024 ünde belediye başkan adayı olur..




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.928

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri