(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNCEKİ BAŞKAN SAHNEDE…

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski CHP İlçe Başkanı Yüksek Mimar Sertan Ocakcı, 20 Ağustos’ta yapılacak CHP İlçe Kongresinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ocakcı, parti binasında kalabalık partililerle düzenlediği toplantıdaki adaylık açıklamasında, oluşturduğu yönetim listesinde işçi, köylü ve emekçi kesimden isimlerin ağırlıkta olduğunu söyledi.

Partisi CHP’nin ilçe başkanlığını iki dönem yaptığını belirten Sertan Ocakcı, iki dönem CHP kurultay delegeliği, Ereğli Belediye Meclis üyeliği ile Meclis’te gurup başkan vekili görevini yerine getirdiğini hatırlattı.

2019 Mahalli İdareler (Yerel seçimleri öncesi, partisinden Ereğli Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle ilçe başkanlığından istifa ettiğini anlatan Ocakcı, o süreçte kalp ameliyatı geçirdiğini, ardından ise annesini toprağa verdiğini ‘gözleri dolarak’ anlattı.

Yaşadığı kötü günlerde partililerinin ise kendisini yalnız bırakmadığına dikkat çeken Şerif Sertan Ocakcı, şunları kaydetti:

"ÖZGÜR İRADE" TEKRARI!..

“O günleri geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte tüm enerjimizi partimiz CHP için harcayacağız. İlçe başkanlığım dönemimde partimiz CHP’yi kimseye maddi ve manevi muhtaç etmeden görevimi yürüttüm. Şimdi tekrar bu birlikteliği delegelerimizin desteği ile bir tık arttırmak için buradayım. Genç bir kadro ile yola çıkacağız. İçinde mühendis, ekonomist olacak. Köylerden 5 yönetimiz olacak. Yönetim içinde çiftçi olacak, işçi olacak, emekli-emekçi olacak. Partimizin tabanının izni ile burada olduk. Olmaya devam edeceğiz. Burada olmak isteyen herkesin, ‘özgür iradesi ile’ burada olmak zorunda olduğunu biliyorum.”

CHP İlçe Başkanlığına ‘Kayyım olarak’ atanan İsmail Fota Ocakcı ile birlikte başkan adaylıklarını açıklayan üç isim olduğunu, iki ismin daha adaylık açıklamasında bulunmasını beklediklerini kaydetti.

20 Ağustos’ta Çilek Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek kongrede, Şerif Sertan Ocakcı’nın yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık ve Ali Kocamanoğlu adaylıklarını açıklayan isimler oldu.

Ocakcı’dan sonra partide “Vekil olarak” başkanlık yapan Sevdekar Aras’ın da adaylığı konuşuluyor.

OCAKCI’DAN SATIR BAŞLARI!

* Ocakcı’nnı bazı sözleri toplantıya katılanlarca alkışlandı.

* Bunlardan en çok dikkat çekeni ise Belediye Meclisi Üyeliği sırasında AK Parti’li Belediye Başkanı ile iktidar partisinin üyelerine karşı dik durduğu konular oldu. “Çengel Köy İmamı” olarak adlandırılan kişinin’ ilçe merkezine yapılması talimatı (!) verdiği cami karşısındaki duruşları, Ereğli’ye yapılacak kampüs için harcadıkları emek ve bazı halk direnişlerinde en önde saf tuttuklarını anlatması ilgi buldu.

*Sertan Ocakcı’nın, “burada olmak isteyen herkesin, özgür iradesi ile burada olmak zorunda olduğunu biliyorum. Altını çiziyorum özgür irade” ile ilgili tekrar sözleri dikkat çekti.

*Konuşmasında yaşamlarını yitiren kişiler ile şuan çeşitli hastalıklar ile mücadele veren partililerin isimlerini ‘yüksek sesle’ hatırlatan Ocakcı,’nın tavrı, salonda bulunan partililerden “Vefalı Başkan” yorumları aldı.

*Ocakçı; vefat eden Mehmet Bayram, Selahattin Durgut, Nazım Sarı, Bahri Çicek, Hikmet Yılmaz ve İnsan Ünlü’yü rahmet ile andı. Şifa arayan Şener İçen, Mehmet Günaydın, Nermin Kırant, Vural Türk, Mehmet Aksoy ve Mehmet Sever’in ise sağlıklarına yenden kavuşmasını diledi. 

*Sözlerini “biz Cumhuriyet Halk Partisi ile varız. Biliriz ki, Cumhuriyet Halk Partimizin üzerinde kimse olamaz. Yaşaşın Cumhuriyet, yaşasın CHP” diyerek tamamlayan CHP Ereğli İlçe Başkan Adayı Şerif Sertan Ocakcı, partililerinin desteğini istediğini kaydetti.

OCAKCI’NIN ADAYLIK AÇIKLAMASINI İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLA;

 https://www.facebook.com/ereglifm.com.tr/videos/840099779717214/?eid=ARAVXfayVlwafgjMO2pqDRNVDImGWIE91qw6BVEj2fIzPPYX1pUrsRwsMUSYA2N0P0shTkcDwNquLvHD




Bu sayfayı yazdır

17.08.2019 19:36:57

Bu haber 1485 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.514

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri