(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YANIT GECİKMEDİ!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Plajı’nda insanlar üst üste denize giriyorlar. Sapıklar çoğalmaya başladı, kalabalıkta başka türlü işler oluyor! Denize girmek için yer yok” dedi.
Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) tarafından terk ettiği Ereğli-Alaplı karayolu üzerindeki Eski Erdemir Plajı Tesislerinin, Devlete iade edildiğini hatırlattı.

MÜLKİ AMİRLER SORUMLU!
Söz konusu tesislerin Ereğli Belediyesine verilmesi gerektiğini savunan Posbıyık, şunları söyledi:
“Belediye Plajı’nda insanlar üst üste denize giriyorlar. Sapıklar çoğalmaya başladı, kalabalıkta başka türlü işler oluyor! Denize girmek için yer yok. Ama hemen yanımızda koskoca Erdemir Plajı Devlete verildi. İnsanlar tellerden atlıyor, orada denize giriyor. Burada boğulan olursa, mülki amirlerinin hepsi sorumludur. Ne yapsın bu millet? Zaten karayollarını yaparken halkı düşünmediler, herkes yollara park ediyor. Oralarda cinayet olacak diye ödüm kopuyor. Siyasiler de uyumuş. Ereğli halkına zulüm daha nasıl olacak?

ANLAMŞA YAPILDIĞI İDDİASI!
Ereğli Belediyesi’nin imar planları içerisinde olan plaj alanı bize derhal verilmesi lazım ama vermiyorlar. Yerel yönetimler yazıyı yazdığı halde vermiyorlar. Ne için? Benim mahallemin yarısı kadar olan Gülüç Belediye Başkanı (Gökhan Demirtaş) Ankara’da bakanların peşinde. Biz onu belediye başkanı yaptık, menfaatleri için oraya geçti AK Partili oldu. Halkı denize sokmak için mi? Hayır! İsimlerini de biliyorum. Anlaşmalarını yaptılar, orada ticaret yapmak için; kır düğünü, kokteyl, satışlarla oradan para kazanmak için yapıyorlar, halkın denize girmesini düşünen yok.
Ereğli belediyesinin cankurtaran imkanı var, sağlık memurları, doktorları var, her türlü imkanı ve gücü var. Oraya suyu Ereğli belediyesi veriyor, suyu vermem kimseye. Eğer Gülüç Belediyesine verecekse, Gülüç’ten hat çekmesi lazım.
Gülüç’ün Ereğli’ye bağlanması gerekiyor demiştim. İdari mahkeme kararı aldık. Demek ki, Gülüç’ün Ereğli’ye bağlanması için Mahkeme kararını gündeme getirip, harekete geçme zamanımız geliyor.

DEMİRTAŞ’A AĞIR SÖZLER!
Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye başkanı Gökhan Demirtaş’ın, 2014 yerel seçimlerinde kendisinin verdiği destek ile seçildiğini ileri sürerek, şunları kaydetti:
“Sen CHP’den Halil Posbıyık varını, yoğunu ortaya koyacak belediye başkanı yapacak. Sürücü otobüslerinde şoförken, şimdi geleceksin ‘menfaatim burada’ diye … CHP zamanında ‘İlkelerim Atatürk’ diye bağırıyordun, her tarafa Atatürk resimleriyle donattın, ama şimdi menfaatleri için AK Parti’yi geçtin. Şimdi de Ereğli halkı ile oynuyor. Ereğli halkın ıdenize sokmamak için Gülüç belediyesine alıyorsun. Ayranı yok içmeye, atla gider gezmeye! Ey Devletim, bu halka yazıktır, günahtır!”




Bu sayfayı yazdır

7.08.2019 17:49:41

Bu haber 2074 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
08.08.2019 19:11:23
chp li diyor ki;

sayın şöför arkadaşlar bu bir aşalamadır insanlar anasından doğarken doktor mühendis bakan başbakan belediye başkanı doğmuyor hayat şartları neyi gerektiyorsa o oluyor yarın siz de çocuğunuzda bu durumda olabilir seçimlerde bile ben tamirci çoçuğuyum diyen bir belediye başkanı olan bundan gocunmayan gökhan başkanı destekleyelim arkasında duralım
08.08.2019 19:05:47
chp li diyor ki;

sen ne zaman chp li oldun zamanında anavatan dan geçen sen değilmiydin yacaksan yine halkın verdiği vergiyle yaparsın zamanında erdemirden iş alırken iyidi şimdi ne oldu erdemirdeyken niye talep etmedin erdemiri gökhan başkan sana 1 numara büyük yokyok 3 numara büyük geldi 2014 seçimlerinden sonra senin kendi egolarını tatmin etmedimi koskaca sendikaya sen savaş açmadınmı senin dediklerini yapmadı mı insanları mesleğiyle aşalıyan zat sen nerden geldin paşa torunumusun bu vatan kimlerle kazanıldı yazık sana erdemir plajı hem ereğli halkının hemde gülüç halkının değil tüm kardeşlerimize açık olmalıdır gülüç de yaşayanlar insan değilmi gülü çü alıpta köy mü yapacaksın sen önce hizmet getiremediğin mahallerine hizmet getir bırak gülüç kalsın sana dar gelsin düğün dedinde zamanında kendi kızının düğününü sen burda yapmadın mı ve öyle bir israfa yol açmadınmı sayın posbıyık git torunlarını sev gençlerin yolunu aç biz gökhan başkandan mennunuz şöför de olsa dondurmacıda olsa balıkçıda olsa vs
08.08.2019 10:19:30
köylü diyor ki;

Başkanlığın boyunca ERDEMİR e Laf sokacaksın gidip 50 yıllık tesisleri KAPATACAKSIN hemde durmadan bağıracaksın yok öyle EREĞLİ lik sahilin her tarafına DONDURMA tezgah ları kurduracak sın neymiş efendim festival için BAĞIŞ yaptı diyeceksin sonrada gariban köylüm EREĞLİ lim iş yapacağı simit mısır balon satıcılarını sahil yolunu tıkıyor diye BOZHANE içine TIKAYACAK sın gariban tezğahını bırakmak zorunda kalacak sende BEN GERÇEK EREĞLİ liyim diye GÖKAN beye hava atacaksın.




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.597

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
817 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri