(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKAN SÖZÜ ..!

Ereğli

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Ereğli Belediyespor bünyesinde açılan ‘Yaz Futbol Okulu’nu, tüm yıla yayacaklarını bildirdi.

Aynı zamanda Kulüp Başkanlığını yürüten Posbıyık, bu yıl tamamlanan Yaz Futbol Okulu’nun sertifika töreninde yaptığı konuşmada, küçük yaşta spora başlamanın ‘akılcı ve güzel’ bir olay olduğunu belirtti.

Açtıkları futbol okulunun büyük ilgi gördüğünü anlatan Posbıyık, çocuklara hitaben şunları kaydetti:

“Yönetim kurulumuz ve hocalarımız sizleri en iyi noktalara getirmek için gayret gösteriyorlar. Büyük Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim’ diyor. Futbolda, voleybolda, basketbolda, zaman zaman yenebilir, yenilebilirsiniz ama daima zeki, çevik ve akıllı olacaksınız, aynı zamanda ahlaklı olacaksınız. Ahlak da bizim için son derece önemli ve özel. Futbol okulunun bir yıl boyunca sürekli olarak çalışmalarına devam etmesi için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu işi sadece futbolda bırakmak istemiyoruz, basketbolda ve voleybolda okullar açmayı düşünüyor yönetimimiz. Burada da kurslara başlayacağız.”

BÖLGE SPORCULARINA ÖZEN…

Posbıyık, son gönel kurulda göreve gelen yönetimin, bölge sporcularına özen gösterdiğini savunduğu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu bölgenin sporcularını küçük yaştan itibaren eğitip onları üst noktalara doğru çıkarmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Bizim amacımız öncelikle yöremizdeki, bölgemizdeki gençleri yetiştirmek ve onların kabiliyetlerini ortaya çıkarmak. Mutlaka spor kulübüne lazımsa dışarıdan da transferler yapacağız. Bölgemizden şu ana kadar 17 civarında genci futbol takımına aldık. Yine dışarıdan ihtiyacımız olan sporcuları hocalarımızın önerdiği şekilde takıma aldık. Ama özellikle özümüze dönüp bu bölgenin gençlerini yetiştirmek en büyük amacımız. Bu sene yeni yönetimimiz büyük bir gayret ve ciddiyetle, finansı şeffaf bir şekilde bütün halkın önünde harcamak suretiyle ciddi bir çalışmaya girdi. Disiplinli, birbirlerine gönül bağlamış yönetim kurulu üyeleriyle ve onların başarılı hocalarıyla çok uzun olmayan bir zamanda bir üst lige çıkacağımıza ben belediye başkanı olarak yürekten inanıyorum. Ancak bize biraz zaman verilmesini istiyorum. Çünkü hem belediyeyi çok kötü vaziyette aldık, hem de spor kulübünü... Maalesef söylemek zorundayım çok kötü bir durumda aldık. Bu düzeltmeleri yapmak istiyoruz.”

KIZLAR İÇİN DE AYNI…

Kız futbolcularımız için de aynı şeyi söylüyorum. Kız futbolcuları biliyorsunuz bir ilçede ilk defa 1. Lig’e çıktık. Nereden geldik; buranın köylerinden Kaptaş’tan. Şalvarspor, Yazmalıspor. Nereden, özümüzden geldik. İşte bu yeni yönetim kız futbol takımı da içimizden, yöremizden genç kızları spora dahil etmek üzere çalışacak.”

Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Oturarak Voleybol takımının Avrupa Şampiyonalarına katılacak şekilde başarı gösterdiğini hatırlatarak, kulüp bünyesinde boks takımı oluşturma çalışmalarına başlandığını dile getirdi.

Kulüp yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende, okulu tamamlayan 310 öğrenciye sertifikaları verilmesinin ardından  hatıra fotoğrafları çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

2.08.2019 14:17:08

Bu haber 811 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.749.069

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri