(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İNCELEM EYAPTI!

Ereğli/Gülüç

AK parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi ve Gülüç Beldesinde selden zarar gören bölgelerde incelemede bulundu.

Türkmen, Gülüç Beldesinde ve Kışla Küçük Sanayi Sitesinde zarar gören vatandaşları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretler sırasında konuşan Türkmen, Devletin ilgili birimlerinin gelerek hasarlı yerlerde incelemelerde bulunacağını anlatırken, vatandaşları ve esnafın zarar gören yerlerin fotoğraflarını çekerek saklamalarını istedi.

Türkmen, selin oluşmasında etkili olan ve taşkın yaşanan dere yatağında da incelemelerde bulunurken, Devlet Su İşleri (DSİ) yetkililerin ileriki günlerde gelerek gerekli incelemeyi yapacağını kaydetti.

Türkmen, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, yaşanan felaket ve sonuçlarıyla ilgili de bilgiler aldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in ziyaret ve incelemelerinde; Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, , partinin Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile bazı belediye meclis üyeleri yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

21.07.2019 12:43:04

Bu haber 1476 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
23.07.2019 10:36:21
ereğlili diyor ki;

siz nereye bakıyorsunuz anlamadım ilk önce geçmiş olsun der insan sonra yardım yollar ama siz sadece reklam yapıl AKP YOL YAPSIN HASTANE YAPSIN SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ HE YAZIKLAR OLSUN VALLA DÜZCE AKCAKOCA ALAPLI NE YAPTINIZ SİZ GÜLÜÇ MILLET VEKILI DEGİL ZONGULDAK MİLLET VEKILISINIZ GÜLÜÇTE IRMAK LARA BAKIN SU SEVIYESI YUKSELMIŞMI DIYE VALLA COK IYI INCELEMELERDE BULUNDUNUZ SAGOLUN SİZE GELDINIZ GIBI GITMESINIDE BILIRSINIZ MERAK ETMEYIN KURABIYE CAY YESINLER ICSINLER SADECE ))))
22.07.2019 22:58:33
gülüçlü diyor ki;

Gülüç belediye başkanı selden zarar görenlere bir geçmiş olsunu bile çok gördü.Şimdi takılmış milletvekilinin arkasına şov yapıyor.




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.376

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri