(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BURASI EREĞLİ!!!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki sağanak yağış, nedeniyle 15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde düzenlenen programda aksaklıklar yaşandı.

Dün, gün boyu aralıklarla süren, akşam saatlerinde ise hızını artıran yağışlar Müftü mahallesinde kurulan köylü pazarı alanında yaklaşık bir metre su birikintisi oluşmasına neden oldu.

Gün boyu süren Demokrasi ve Milli Birlik Günü programının saat 21.00’de Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen ‘Demokrasi Nöbeti’ ile sürecekti.

Bu amaçla, başta Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Merkez Karakol Komutanı deniz Piyade Kıdemli Albay Murat Türken,  siyasi parti başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar toplandı.

Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunduğu programda, İlçe Müftülüğü imam hatipleri ‘Sela’ okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 3. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmanın ekrandan yansıtıldığı sırada ise sağanak yağış başladı.

Hızını artıran yağış sırasında hazırlıklı gelen vatandaşlar şemsiyelerini açarken, bazıları ise çevredeki kapalı alanlara sığındı. Yağışa rağmen alanda ellerinde Türk Bayraklarını sallayan vatandaşlar dikkat çekti.

Yağışın hızını kesmemesi nedeniyle program, cami minaresinden yapılan dua ile sona erdirildi.

MEKANA GİRMEYE 10 SANTİM KALDI!

Aynı saatlerde, Müftü Mahallesinde kurulan Cumartesi Köylü pazarı alanında ise adeta mal kurtarma endişesi yaşandı.

Yıllar öncesinden itibaren her yağışta, söz konusu giderlerin dar olması yüzünden tıkanarak su birikintisinin oluşmasına neden olan alan, geçmiş belediye yönetimi tarafından yapılan çalışma sonucu genişletilerek çözüm üretilmişti.

Ancak, yağışla birlikte alana gelen çok sayıda atığın, giderleri tıkaması yüzünden birikmeye başlayan su birikintisinin yüksekliği yaklaşık bir metreyi buldu.

Bu sırada, alan çevresindeki bazı iş yerleri ve apartman girişlerinin merdivenlerinin son basamaklarına kadar yükselen suların binalara girmesi, ihbar üzerine gelen Belediye Ekiplerinin çalışması sonucu engellendi.

Yaşanan anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.




Bu sayfayı yazdır

16.07.2019 11:58:08

Bu haber 2299 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.251

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri