(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

10 ÜLKEDEN 15 ÖĞRENCİ GELDİ

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nün, "Let's Connect Youth At The City Of Hercules" isimli “Uluslar arası Kısa Dönem Yaz Kampı”nın devam ettiği bildirildi.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aykut Ateş, yazılı açıklamasında, 8 Temmuz’da başlayan etkinliğe, 10 ülkeden 15 öğrencinin katıldığını belirtti.

Kısa Dönem Öğrenci Değişimi Programı kapsamında; İtalya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Tayvan, Macaristan, İspanya, Hırvatistan, Romanya, Litvanya, Slovakya’dan gelen öğrencilerin ilçedeki ‘ağırlayıcı aileler’ tarafından misafir edildiğini anlatan Ateş, açıklamasında şunları kaydetti:

“Farklı ülkelerden gelen öğrencilerle ilçemizde yaşayan öğrencileri bir araya geldiler. Kültür değişimini ve uluslararası barışa destek olmayı hedefleyen program dahilinde çocuklar,  hep birlikte; yüzme, dans, müzik ve resim gibi etkinliklerin yanı sıra, ilçemizin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetme, Türk gelenek kültürünü paylaşma fırsatını buluyorlar.

Ereğli’deki öğrencilerimizle tanışan konuk öğrenciler daha sonra İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na ziyarette bulundular. Kent turuna katılan öğrenciler, Karadeniz Ereğli Türk Eğitim Derneği kolejinde bir dizi etkinliğe katıldı, Ereğli Yelken İhtisas Kulüp’ünde çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler. Karadeniz Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği ekibinin eşliğinde, 45 bisikletlinin katılımı ile Köseağzı'na bisiklet turu gerçekleştiren katılımcılar, ardından Köseağzından tekne ile hareket ederek Ereğli'nin koylarında denizin tadını çıkardılar.  Bu yılki Uluslar arası Kısa Dönem Yaz Kampı, 20 Temmuz’da sona erecek.”




Bu sayfayı yazdır

15.07.2019 16:30:23

Bu haber 1635 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.628

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri