(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BURCU İLE ÜNAL, KALABALIK DAVETLİYLE...

Ereğli

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin küçük kızı Burcu’yu da evlendirdi.

Tekin ailesinin kızı Burcu ile Bayrak ailesinin oğlu Ünal ile hayatlarını birleştirme kararını verdikleri üzere gerçekleştirilen nikah/düğün etkinliği, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de yapıldı.

Kalabalık davetlilerin alkışları arasında salona giren Burcu ile Ünal, nikah kıyılması üzere sahnede yerlerini aldılar.

Başkan Tekin’in ilk kızı Büşra (Tekin) Sayre’nin evlilik yaşamını birleştirdiği Serdar Sayre ile olduğu gibi, sahnede yine adeta “Şahit enflasyonu” yaşandı.

Aralarından Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ünal Demirtaş, Alaplı Kaymakam Vekili Emirhan Arıkan, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Abluz, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam Saltukova Belediye Başkanı Ahmet Genç, Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Kandilli Belediye başkanı Mustafa Aydın, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, eski Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Şerafettin Turpcu, Ali İhsan Köktürk, Sakarya Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Baş, Ataşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertuğrul Köleoğlu, Adem Burak Tufanoğlu ile Elanur Kayacan’ın bulunduğu 21 şahidin davet edildiği sahnede nikahı ise Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıydı.

EVLİLİK CÜZDAN IELDEN ELE

Nikahı kıyıp, şahitlere imzalarını attıran Başkan Demirtaş, Evlilik Cüzdanını ise Zonguldak Valisi Bektaş’a teslim etti.

Bektaş, yaptığı kısa konuşmada Burcu-Ünal Bayrak çiftine ömür boyu mutluluklar diledikten sonra, ilçeye misafir olarak gelmesi dolayısıyla, çiftin evlilik cüzdanını bu kez İstanbul Milletvekili Hamzeçebi’ye teslim etti.

Hamzaçebi de gençlerin mutluluğuna yönelik sözlerin ardından, “Sayın valimiz cüzdanı bana verdi, kendisine teşekkür ediyorum ancak, ben de, bu kadar şahit arasında tek bayan olan Elanur Hanım’ın evlilik cüzdanını vermesini istiyorum. Ancak cüzdanı vermeden önce şunu belirtmek istiyorum. Başkan tekin7in büyük kızının düğününde de bulundum, bir de oğlu olduğunu biliyorum. O düğüne de Allah izin verirse davet edilmek istiyorum” diyerek cüzdanı Kayacan’a verdi.

Aynı zamanda genç çiftin arkadaşları olan Kayacan da evlilik cüzdanını Gelin Burcu’ya teslim etti.

Çiftin, düğün pastasını kesmesinin ardından, kalabalık katıldığı takı merasimine geçilen düğünde, Tekin ve Bayraktar aileleri de davetlilerle yakından ilgilendi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde geçmiş yıllarda Alaplı Kaymakamlığı görevinde de bulunan Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar’ın da katıldığı düğün etkinliğinde, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, eşi Saniye Odabaş, Türk Metal Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Eşi Ayla Ercan, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, eski Ereğli Belediye Başkanı Yardımcısı Ayhan Atay ile eşi, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanı Arslan Keleş, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, AK Parti Alaplı İlçe Başkan ıMustafa Korkmaz, CHP Alaplı İlçe Başkanı Ahmet Tosun,  AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, AK Parti Alaplı Belediye başkanı Adayı Celil Uzun, Ereğli Belediyespor Kulübu 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, eski Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, çok sayıda siyasi parti temsilcisi, Ereğli ve Alaplı’dan il genel ve belediye meclis üyeleri ile 500’ün üzerinde davetli katıldı.

İlerleyen saatlere kadar süren gecede genç çift, arkadaşları ile gönüllerince eğlendi.




Bu sayfayı yazdır

15.07.2019 00:22:50

Bu haber 2145 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.048.787

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
818 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
427 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1446 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri