(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KALPTEN OYNAYARAK BAŞARACAKLAR

Ereğli

Avrupa Şampiyonası katılacak Paravolley Türkiye Milli Takımı, kamp yaptığı Zonguldak’ın Ereğli İlçesinden ayrıldı.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılacak şampiyona öncesi ilçeye gelen ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Salonu’nda antrenmanlarını tamamlayan kafile, bugün (13 Temmuz) Kışla Mahallesindeki Karadeniz Ereğli Belediyespor tesislerinde; Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Cemal Özden Yazıcıoğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltının ardından, tesisler alanında açılan dev Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Millileri, Çorumluoğlu, Yazıcıoğlu ve Posbıyık, başarılar dileyerek uğurladılar.

Uğurlama programına, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş, Karadeniz Ereğli belediye Spor Kulübü Tesisleri sorumlusu Bayram Altuntaş da katıldı. Çorumluoğlu, uğurlamanın ardından yaptığı konuşmada, sporcuların verdikleri emeğin karşılığını almaları dileğinde bulundu.

Takımı ilk kez uluslar arası şampiyonayı katılacağını hatırlatan Çorumluoğlu, şunları söyledi:

“Almanya bu işi 30 yıldır yapıyormuş. Biz ise 3-5 yıldır yapıyoruz. Ama bu, olmayacağı anlamına da gelmez. Ben çocuklarımızda o ışığı da gördüm. Bu iş biraz da kalpten oynanıyor, kalpten oynandıktan sonra da olur. Sağ olsun belediyemiz alt yapı tesislerini açarak verdiği destekle, Sayın Komutanımız manevi desteğiyle; biz de, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz vasıtasıyla elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası artık dua edeceğiz, başarılar dileyeceğiz.”

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık da, spora her türlü katkıyı vermeyi sürdüreceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Kaymakam Çorumluoğlu’na teşekkür etti.




Bu sayfayı yazdır

13.07.2019 13:19:27

Bu haber 1186 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.034.270

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri