(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TALİMAT POSBIYIK'TAN...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ndeki Shell Ereğli Bozkuşlar Petrol’den İbrahim Efe Caddesine çıkış yolunu kapatma çalışmaları başlatıldı.

Dün, söz konusu mahalde yola dubalar koyarak kapatma çalışması başlatan belediye ekipleri, bugün devam ettikleri çalışmalarda, beton dökme öncesi kalıp hazırlıklarını sürdürdüler.

HALİL BOZKUŞ FAKTÖRÜ MÜ?

İş yerinin eski Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş’un olması nedeniyle, bağlantı yolunun kapatılmasının “Posbıyık talimatı” ile gerçekleştirildiği ileri sürülüyor.

İlk Belediye Meclis Üyeliği dönemi Posbıyık ile başlayan ancak, bir süre sonra aralarında yaşananlar nedeniyle bir süre sonra bağları kopan ikili, uzun süredir konuşmuyorlardı.

Bu dönemlerde, Posbıyık, kendi talimatı ile açtırdığı Uğur Mumcu Caddesi’ni, İbrahim Efe Caddesine bağlayan yol ayrımı ile birlikte petrol istasyonu giriş yolunu tekrar kapatmıştı.

2014 seçimlerinde Posbıyık’ın belediye başkanlığını kazanamaması sonrası söz konusu yol yeniden açılarak hizmete girmişti.

Yaşanan gelişmeler ise Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, geçmiş dönemde Bozkuş ailesi ile yaşadığı sorunlara yönelik olduğu da iddialar arasında.

TRAFİĞİ RAHATLATIYORDU

Söz konusu bağlantı yolu, akaryakıt istasyonuna giriş rahatlığının yanı sıra, bölgedeki trafik akışına da kolaylık sağlıyordu. Bu yol sayesinde İbrahim Efe Caddesi’nden akaryakıt alabilmek için istasyona girecek araçların Uğur Mumcu Caddesi’ne yönlenmelerine gerek kalmıyor, çıkışlarda da aynı kolaylığı getiriyordu.

BOZKUŞ: UYGULAMA KANUNSUZ

Bu arada, iş yeri sahibi Halil Bozkuş ise mevcut kapatma işleminin yasal olmadığını savunarak, “şu anda kanunsuz bir uygulama yapılıyor. Söz konusu vaziyet planı bende mevcut. Yapılan haksızlığa boyun eğmeyeceğiz, konuyu mahkemeye taşıyacağız. Mahkemenin kararıyla da yolun tekrar trafiğe açılacağına inanıyorum” dedi.

Belediye kanadından ise mevcut yerdeki yolun belediye imar planında gözükmediği ileri sürülürken, bunu üzerine Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yolun kapatılarak yaya kaldırımının birleştirilmesi talimatı verdiği öğrenildi.




Bu sayfayı yazdır

9.07.2019 14:08:40

Bu haber 3993 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
14.07.2019 08:48:19
Ayhan dereli diyor ki;

Intikam soğuk yenen bir yemektir Bu yüzden herkes nasibini alacak. Parti yönünden bakmamalısınız.. Posbıyık ereğli için en iyisii ister beyenin ister beyenmeyin. 5 yıl sonra ooo buyrunmu diyecektii tabiki intikam alacak helal olsun posbıyıyaa
10.07.2019 22:33:06
Vatandaş diyor ki;

Verdiğiniz oyları hakkıyla hak ediyor başkanımız. Erdemir kaldı bir de siyasi yavrusu sendikası başkan devam
10.07.2019 01:20:54
Halil İĶ diyor ki;

Beter olsun herkes. Bu adama oy verenler kına yaksınlar. İntikamı güzel alıyor. Erdemir ile kavga, Bozkuş ile kavga. Sahildeki satıcılarla kavga. Cafeleri sat. Personel çıkar. Her şey zaten festivalden ibaret. CHP hiç bir zaman bu vatana fayda sağlamamış ki Ereğli ye sağlasın.
09.07.2019 21:11:17
huzun diyor ki;

bunlar Türkiye'de normal, siyaset bu kadar kirli. Ama sen bana ben sana olayı, ne taraf haklı olduğu herkesin siyasi görüşüne göre değişiyor maalesef




Şu anda 31 kişi online
Toplam ziyaret : 76.041.067

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri