(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ODABAŞ, BEKLENDİĞİ GİBİ...

Ereğli

Türk Metal Sendikası16. Olağan Genel Kurulu’nda, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, bir kez daha aynı göreve seçildi.

Ankara’daki Büyük Anadolu Otel’de 29 Haziran’da başlayan genel kurul öncesinde, sendikanın yeniden yapılan genel merkez binası açılışı gerçekleştirildi.

Ardından protokol konuşmaları ile tamamlanan genel kurul, 30 Haziran’daki yönetim seçimleri ile devam etti.

KAVLAK GÜVEN TAZELEDİ

260 delege oy kullandı seçimlerde, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak, başkanlığa seçilerek bir kez daha güven tazelerken, 15. Genel Kurul’da, Türk Metal Ereğli Şube Başkanlığını yürüttüğü sırada listesine aldığı ve Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Yusuf Ziya Odabaş da aynı göreve bir kez daha seçildi.

Eski Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer’in aday olmadığı seçimlerde, listeye giren diğer üç isim ise Genel Başkan Yardımcısı Uysal Altundağ, Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal ile Genel Mali Sekreter Murat Salar oldular.

ODABAŞ’IN MESAJI

Odabaş, Genel Kurul ardından sosyal siteden yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Türk Metal Sendikası 16.Olağan Genel Kurulunda, Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak'ın takdiri, değerli delege kardeşlerimin oylarıyla yeniden Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı görevine seçilmenin onurunu yaşıyorum. Teşkilatımıza üye her kademedeki değerli dava arkadaşlarım, sizinle aynı çatı altında bir ve beraber olmaktan sizinle kol kola yürümekten, omuz omuza mücadele etmekten büyük onur duyuyor, bizlerle gönül bağı olan, yoldaşlık kader arkadaşlığı kuran herkese selam ve sevgilerimi gönderiyor; bu duygu ve düşüncelerle göreve yeni gelen arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

ERCAN’IN MESAJI

Türk Metal Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan da paylaşımında, “Bu hafta sonu gerçekleşen Türk Metal Sendikası 16. Olağan Genel Kurulunun Teşkilatımıza, camiamıza ve Türk emek hareketine hayırlı olması temennilerimle; Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak ve tüm Genel Merkez yöneticilerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Genel Kurul’da Ereğli şubesinden Başkan Ercan ile birlikte 7 delege oy kullandı.




Bu sayfayı yazdır

1.07.2019 09:19:58

Bu haber 1922 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.034.932

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri