(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇAYCUMA'DA AÇILACAK...

Ereğli

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde, “Decoboss 3. Batı Karadeniz Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı” açılacağı bildirildi.

Expolife Pazarlama Müdürü Ramazan Gür, Proje Müdürü Barış Yücesoy ile birlikte ziyaret ettikleri Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’e, 18-21 Temmuz tarihleri arasında açılacak fuar ile ilgili bilgiler aktardı.

Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikler ifuar etkinliğinin her geçen yıl büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Batı Karadeniz’in tamamını kapsayan fuarımıza bu yıl yurt dışından misafirlerimiz de eşlik edecekler. Çaycuma Havaalanı’nın yurt içi uçuşlara açılması, ulaşımı daha rahat hale getirmesi sayesinde, Almanya ve Rusya alım heyetlerinin fuarımıza ziyarette bulunacakları netleşmiştir. Diğer konsolosluklar ile de görüşmelerimiz devam ediyor.  TURAB ile iş birliğimiz sonucu Arap ülkelerinden de bireysel ve alım heyetleri şeklinde yabancı ziyaretçilerimiz olacak.

Çaycuma'nın 20 Temmuz 1944’de ilçe ilan edilmesinin 75. Yılı, Batı Karadeniz Yapı Mobilya ve Ev Tekstili fuarımızda çeşitli etkinlikler ile kutlanacak, bu da fuarımıza olan ilgiyi arttıracaktır. 19 Temmuz veya 20 Temmuz 2019 tarihinde fuar alanında etkinlik olarak bir de konser Bu vesileyle, gerek Sayın Başkan Keleş başta olmak üzere, yönetim kurulunu, Meclis üyelerini, üyelerini ve ilçe halkını fuarımıza davet ediyoruz.”

Ereğli TSO Başkanı Keleş de, bölgede ticari hareketliliği sağlayacak girişimlere her zaman destek verdiklerini belirterek, fuara katılım sağlanmasına yönelik çalışma yapacaklarını ifade etti.

Görüşmenin ardından Ereğli TSO tarafından üyelerine mesaj gönderilerek fuar etkinliği duyuruldu.




Bu sayfayı yazdır

27.06.2019 17:43:23

Bu haber 888 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 75.749.182

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri