(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ'YE DE GELECEK...

Ereğli

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Saymanı Emin Semih Özkök, ADD uhdesindeki Cumhuriyet Tırı’nın Batı Karadeniz Bölgesine giriş yaptığını bildirdi.

Aynı zamanda ADD Batı Karadeniz Sorumluluğunu yürüten Özkök, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Tırı’nın, Doğu Karadeniz turunu tamamlamasının ardından Kastamonu’nun Taşköprü İlçesinden Batı Karadeniz’e giriş yaptığını söyledi.

Cumhuriyet Tırı’nın, Kastamonu ve bazı ilçelerini ziyaretin ardından Bartın ve Zonguldak’a geleceğini anlatan Özkök, şöyle dedi:

“Bu güzergahta da ilçelere uğrayacak olan Cumhuriyet Tırı, 29-30 Haziran’da Düzce’nin Akçakoca İlçesinde düzenlenecek olan Fındık Festivali’nde olacak. Ardından ise Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 5-6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Karadeniz Ereğli Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nde yer alacak.

Adeta ‘Müze’ görünümündeki Cumhuriyet Tırı’nda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili anılar ve eserler yer alıyor. Cumhuriyet Tırı’nı ziyarete gelen vatandaşlar, Anı Defteri’ne görüş ve düşüncelerini yazabiliyorlar. Aynı zamanda Büyük Önder’in karton üzerine çıkarılmış bire bir ölçekli fotoğrafları ile hatıra fotoğrafları çektirebiliyorlar. Arzu ettikleri taktirde, standımızda satışa sunulan Atatürk’ün ve derneğimizin rozetleri, eşarp, kaşkol, kravat, anahtarlık, kolye gibi çeşitli hediyelik eşyalarda satın alabiliyorlar.”




Bu sayfayı yazdır

22.06.2019 11:56:25

Bu haber 1236 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.111.933

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
230 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri