(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPRAĞA VERİLDİ…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) geçirdiği iş kazası sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Vardiya Formeni Hasan Akbaş (46), toprağa verildi.

Merhum Akbaş için ilk tören, Erdemir Göztepe Hastanesi Morgu önünde yapıldı.

OĞLU DERMANA GELDİ AMA..!

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, babasına deri nakli için vatani görevinden izinli gelen ve nakil işlemi nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden sedye ile cenaze getirilen Muhammet Akbaş’ı (21) öperek başsağlığı dileğinde bulundu.

Posbıyık, yaptığı konuşmada, Erdemir’in ilçe ülke ve ilçe ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirterek, şunları kaydetti:

Ereğli'mizin ekonomisi için çeliğe hayat veren, ülkemizi kalkındırmak ve geliştirmek için canı ve kanı ile savaş veren emekçi arkadaşlarımızdan birini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.  Erdemir’deki iş kazası sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamayan vardiya formeni Hasan Akbaş kardeşimizi, bugün Erdemir Sağlık Tesisleri’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladık.  Allah onu nur içerisinde yatırsın. Ailesine, sevenlerine ve Erdemir camiasına başsağlığı diliyorum.  Babasına doku nakli için askerden izne gelen ve Babalar gününde babasını toprağa vermek zorunda kalan Muhammet kardeşimize şifa ve sabır diliyorum.”

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Tuğamiral Cemal Özden Yazıcı, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, şube yöneticileri, Erdemir Formenler Derneği Başkanı Mustafa Gökçay, bazı şirket yöneticileri, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri, merhumun mesai arkadaşları ve ailesinin katıldığı törende, Belediye Mezarlıklar Müdürü Dr. Metin Avcı’nın okuduğu dua sonrası Ereğli Belediyesine ait cenaze aracına konulan Akbaş, memleketi Ovacık Köyünde, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında kalabalık cemaatle toprağa verildi.

OLAY

Merhum Hasan Akbaş, 1 Haziran’da, Erdemir 2. Yüksek Fırın’daki (Zübeyde) çalışmalar  sırasında yaşanan oksijen patlaması sonucu meydana gelen iş kazasında 2. derece yanıkla ağır yaralı olarak sevk edildiği Kocaeli’nin Derince İlçesindeki Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’nede, yapılan deri nakli sonrası hayata tutunamamıştı.




Bu sayfayı yazdır

17.06.2019 12:19:37

Bu haber 1149 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.181

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri