(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU DÖNEM DE KAPANDI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘Mezuniyet Töreni’ gerçekleştirildi.

Kırmacı Mahallesi Ereğli-Kandilli yolu üzerindeki “Tim’s Fabrika Salonu”nda düzenlenen etkinlik, okulların salona girmesinin ardından Saygı Duruşu’nda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Okul Müdürü Uğur Yağmur, burada yaptığı konuşmada, sevgi ile kucaklayıp, bilgi ile donattıkları bir nesli daha uğurladıklarını söyledi.

Öğrencileri ile duyduğu gururu paylaştığını belirten Yağmur, “onların gösterdiği ilfi ve sevgi için sonsuz teşekkür ediyorum. Geleceğin aydınlık yoluna adım atmış sevgili öğrencilerimiz; bugün eğitim yuvasından –mezun oluyorsunuz. Bugün, aynı zamanda yeni eğitim yuvalarına açılan kapıdır. Sizlere ‘hoşça kalın’ derken, içimizde hüzünle beraber sevinç yaşıyoruz” dedi.

Okulda ilk üç dereceye giren öğrencilere plaketleri verilen törende, okul birincisi Sema Erdoğ, öğrenciler adına günün anlamını belirten konuşma yaptı.

Türk Bayrağı ile Okul flamasını eğitimini sürdüren öğrencilere devir-teslimi sonrası halk oyunları gösterisi sunuldu.

İlçe Milli eğitim Şube müdürleri, okul öğretmenleri ile velilerin katıldığı tören, aralarında kurumumuz Hakimiyet’te stajlarını ‘başarıyla’ tamamlayan Melike Yavuz ile İmran Kılıç’ın da bulunduğu mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ve ‘kep fırlatma’ ile sona erdi.




Bu sayfayı yazdır

14.06.2019 20:12:43

Bu haber 2279 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.108.480

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri