(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ ROTARY YAPTIRMIŞTI

EREĞLİ

Uluslararası Rotary Kulübü 2430. Bölge Dönem Guvernörü Altan Arslan, “Yöremizde çok sayıda Rotary kulübümüz var. Sadece burada değil, dünya Rotary’sinin el ele vererek yapabileceği çok iş var” dedi.

Arslan, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, hayırsever kurum, kuruluş ve kişilerin desteği ile hizmete giren Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM), Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün yaptırdığı “Biyoloji Laboratuvarı”nı gezdi.

SEMBOLİK AÇILIŞ YAPILDI

Guvernör Arslan, Eski Uluslararası Rotary 2420. Bölge Guvernörü Özcan Albak ve Karadeniz Ereğli Rotary Dönem Başkanı Eray İlhan ile birlikte, “sembolik açılış kurdelesi kesimi” kisimi yaptıkları laboratuvardaki konuşmasında, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün yoluna ‘güçlenerek’ devam ettiğini söyledi.

Kulübün, BİLSEM’de açılmasını sağladığı laboratuarın özel çocuklara vereceği destek dolayısıyla Başkan İlhan ve ekibine teşekkür eden Arslan, şöyle dedi:

ROTARY’DEN İSTİFADE EDİLMELİ

“Bu, bizim açımızdan bir süreklilik meselesi. Bizler, yaklaşık 20 gün sonra yeni arkadaşlarımıza görevlerimizi devredeceğiz. Biz Rotaryenler bir yıllık görev yapan insanlarız. Dolayısıyla gelecek dönem başkanlarımızın buradaki, çocuklara yönelik yatırımlara devam edeceğinden eminim. Akçakoca’da da Rotary kaynaklarından faydalanarak bir diyaliz merkezinin açılışını yaptık. Vakfın kaynaklarından istifade ederek, buradaki yatırımları da, temel eğitim ve okur-yazarlık odak noktası altında devam ettirmemizde büyük fayda var.

DÜYNA ROTARY’Sİ İLE BİRLİKTE…

Bunun için, tüm kulüplerimizin el ele vererek, sınır tanımadan bir birlerine destek olarak, tıpkı Akçakoca’da yaptığımız yatırımda olduğu gibi, buradaki yatırımı da desteklemeleri için davette bulunuyorum. Yöremizde çok sayıda Rotary kulübümüz var. Sadece burada değil, dünya Rotary’sinin el ele vererek yapabileceği çok iş var. Bu hizmeti büyütmenizi istirham ediyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık. Laboratuvarımız hayırlı olsun.”

İLHAN TEŞEKKÜR ETTİ

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Eray İlhan da, projenin hayata geçmesindeki süreci hatırlattı, Projeye estek verenlere teşekkür eden İlhan, “Çok mutluluk verici bir durum. Merkezin yeni binaya taşınması durumunda laboratuar hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.

VİDALARI SIKTILAR

Arslan, Albak ve İlhan, bilgi aldıkları laboratuarın; Rotary’nin dönem tema rengi olan mor renkli tabelasının, sembolik olarak vidalarını sıktılar.

Guvernör Arslan, eşi Neslihan Arslan, Eski Guvenrön Albak, eşi Nur Albak, Uluslararası Rotary 2430. Bölge Dönem Batı Grubu Kulüplerinden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Aydoğan Tekin, eşi Asuman Tekin, Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Erkan Gültekin, eşi Ebru Gültekin, Uluslararası Rotary 2430. Bölge Dönem Üyelikten Sorumlu Guvernör Yardımcısı Boğaçhan Yıldırım, eşi Leyla Yıldırım, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Eray İlhan’ın eşi Betigül İlhan, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü gelecek dönem Başkanı Aykut Ateş, Ereğli Rotary Kulübü üyeleri Dr. Recep Erdoğan, iş adamı Muhittin Dikmen ile iş kadını Özlem Şen’ın de yer aldığı ziyarette, BİLSEM Müdürü Serkan Çakır, konuklara merkezi gezdirerek tanıttı.

Binada hatıra fotoğrafı çektiren Rotary ekibi, daha sonra birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet ettiler.




Bu sayfayı yazdır

10.06.2019 12:30:41

Bu haber 1345 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.532

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri