(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÜLÜÇLÜ GENÇLERDEN BAŞKANA…

GÜLÜÇ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’tan belde gençlerinin istekleri olduğu bildirildi.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ın, www.ereglihakimiyet.com ve www.ereglihakimiyet.net internet siteleri ile Hakimiyet Gazetesi’nde yayınlanan köşe yazılarından, “Geniş Aile Fotoğrafı” başlıklı yorumuna, “Gülüçlü Gençler” rumuzu ile yorum gönderildi.

“Sayın Fikri Kapan Gülüçlü Gençler olarak yazılarınızı beğenerek okuyoruz” ifadeleri ile başlayan yorumda, şunlar kaydedildi:

“Gülüç ile ilgili haberleri internet gazetenizden öğreniyoruz. Gülüçümüze ve başkanımıza haberlerinizde yer verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Gülüçümüze hizmetlerinden dolayı başkanımız Gökhan beye teşekkür ederiz. Gülüçlü Gençler olarak bu mektubumuzu haber sayfanızda yayınlar ve Gökhan başkanımıza iletirseniz çok seviniriz. Şehir dışında bulunan üniversiteli ve vizyon sahibi Gülüçlü gençler olarak Sayın Başkanımıza birkaç proje önerimiz olacak

1)Gülüçümüze girişte tepedeki ‘Ne Mutlu Türküm Diyene!’ yazısının sağ alt köşesinde ‘K.Atatürk’ imzası eksik. Bu eksikliğin giderilmesi gerekir.

2)Halı sahanın yanındaki sahile bakan kısımda hafriyat malzemeleri ve kaya parçaları var. Bunların kaldırılıp halı sahanın yan tarafına çevre düzenlemesi olsa güzel olur,

3)Heyelan nedeniyle boşaltılan evlerin yanındaki kayalıkların olduğu yerdeki geniş alana şelale yapılsa güzel olurdu. Şelalede bir şey yazmasın.Doğal görünümlü olsun.Teşekkür…” 

KÖŞE YAZISIDAKİ YORUMU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN:

http://www.ereglihakimiyet.com/yazarlar.asp?id=2061




Bu sayfayı yazdır

3.06.2019 14:31:49

Bu haber 1367 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.803

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
231 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri