(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEMİZLİĞİN ŞENLİĞİ YAPILDI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Çevre Şenliği” etkinliği düzenlendi.

Ereğli Belediyesince organize edilen etkinlik kapsamında, Kavaklık Mahallesi bölgesindeki alana 300 adet fidan dikimi ile başlayan etkinliklerde, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, öğrencilerle birlikte fidan diktiler.

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce ‘Çevre bilincini artırmak ve müdürlük faaliyetleri hakkında farkındalık oluşturmak’ amacıyla düzenlenen etkinliklerde, Belediye İtfaiye Müdürlüğü sualtı ekibi de, Amfi tiyatro arka kısmında deniz dibinden atık topladı.

Sahil Bandı’na yayılan etkinliklerde, Zonguldak İl genelinde düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Kampanyasında dereceye girenlere ödülleri verilen şenlikte, konuşan Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, Belediyenin ilgili birimlerinin çevreye önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu çalışmalarda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve ekiplerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu tür çalışmalarımız devam edecek. Ereğli hareketli günlerine kavuşacak. Sayın Kaymakamımızın önderliğinde her konuda, çevre-sanat ve diğer konularda Ereğli’de çalışmalarımız olacak” dedi.

Belediye Folklor ekibinin gösteri sunduğu şenlikte ‘Ben Çöp Değilim’ adlı müzikal sahnelendi. Etkinlik alanında ayrıca Ereğli Belediyesi İçme Suyu  Arıtma tesisinin tanıtımı yapıldı. TEMA Vakfı, TÜBİSAD ve Deha Bitkisel Atık Yağ A.Ş.’nin stantlarının açıldığı şenlikte çocuklar animasyon izlediler.

ÖREN İLK OKULU ÖRNEKTİ!

Bu arada, çevreyle ilgili Ören İlk Okulu’nun açtığı stant ziyaret edenler kadar basın mensuplarının da ilgi odağı oldu.

Okulda, öğrencilerin çevre kirliliğine karşı yaptıkları çalışma ve tasarımlara destek veren sınıf öğretmenleri Semra Yücel Yalmancı, Sevim Sıkıcıoğlu, Songül Arat, Ümran Yaman, Nermin Candoğan ve Nur Boran Örtlek, stantlarını ziyaret edenlere detaylı bilgiler aktardılar.

Aralarında, atık su poşetlerinin mini çiçek bahçesine dönüştürmesine ilişkin çalışma baxta olmak üzere bir çok tasarım, basın mensupları tarafından da ilgi gördü.




Bu sayfayı yazdır

30.05.2019 17:49:22

Bu haber 1341 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.099.930

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri