(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MANZARA'DA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Ebil Eğitim Merkezi bünyesindeki personele iftar yemeği verildi.

Ebil Eğitim Merkezi Kurucu Genel Müdürü Fevzi Likoğlu, Manzara Restoran’da verilen iftarda Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, bünyelerindeki; Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu, Doğru Cevap Anadolu Lisesi, Ebil Eğitim Merkezi, Pegem Akademi ve İngiliz Kültür Dil Kursu öğretmenleri ve personeli ile iftarda bir araya geldiklerini söyledi.

Dönem içinde kurum personelleri ile sürekli diyalog ve istişare halinde olduklarını belirten Likoğlu, “Ramazan Aylarında ise geleneksel hale getirdiğimiz iftarlarımızda, bir araya gelerek Bu ayın manevi hazzını yaşıyoruz” dedi.

DOĞRU CEVAP FARKI…

Hakimiyet’e, bünyelerindeki kurumlar hakkında bilgiler de aktaran Likoğlu, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin en büyük ve köklü kurs ağıyla bugüne kadar sayısız insan yetiştiren Doğru Cevap Özel Öğretim Kursları, üniversite sınavına hazırlık aşamasındaki öğrencilerinin ders eksiklerini tamamlamak ve var olan eğitimlerine destek olmak amacıyla ülkenin dört bir yanında Özel Öğretim ve Kişisel Gelişim Kursları olarak hizmet veriyor. Bu kapsamda, Karadeniz Ereğli Doğru Cevap Özel öğretim Kursu olarak 3. yılımızda yüzlerce öğrenciyi seçkin üniversitelerin güzel bölümlerine yerleştirdik. Doğru Cevap Güçlü ders desteği, özel sınıfları, sayısız test ve deneme sınavları, öğrenme stillerine uygun öğretim, sınavlara özel çalışma stratejileri, rehberlik testleri ve envanterleri, veli danışmanlığı, akademik gelişim raporları ve sosyal kültürel aktivitelerle tam donanımlı bir şekilde hazırladığı nesillere, başarı dolu bir gelecek sunuyor. Yüksek motivasyonla sınavlara hazırlanan binlerce öğrenci Doğru Cevap ile kazandı ve kazanmaya da devam ediyor.

DOĞRU CEVAP ANADOLU LİSESİ GELİYOR!

Ebil Eğitim Merkezi, bünyesinde Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu, Doğru Cevap Anadolu Lisesi, Pegem Akademi, İngiliz Kültür Dil Kursu faaliyet göstermeye devam ediyor.

2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Doğru Cevap Anadolu Lisesi Ereğli’de Bir ilki gerçekleştirecek ve Üniversiteye yönelik eğitim veren lise kategorisinde öğrencilere mizaç temelli akademik eğitim verecek.

Doğru Cevap Anadolu Lisesinde zengin akademik programımız, mizaç temelli eğitim modelimiz, yetenek geliştirme programları ile 9,10,11,12. Sınıf öğrencilerine lise eğitimi verip üniversite sınavlarına hazırlayacağız.”

Ebil Kurucu Genel Müdürü Fevzi Likoğlu, katılımlarından dolayı personele ve davetlilere teşekkür etti.

Akşam ezanı ile birlikte açılan oruçların ardından içilen çaylarla birlikte kurumun güncel konularıyla ilgili sohbetlerde bulunuldu, hatıra fotoğrafları çekildi.

İftara, Likoğlu’nun eşi Yaşam Koçu Ayşegül Savaş Likoğlu, Doğru Cevap Kurum Müdürü Erdem Aker, Pegem Kurum Müdürü Aygül Aker ile birlikte yaklaşık 80 personel katıldı.




Bu sayfayı yazdır

30.05.2019 13:54:46

Bu haber 2196 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 58 kişi online
Toplam ziyaret : 76.083.335

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
184 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri