(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İKİNCİ YILINDA DAHA DA YAYGIN...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Ören İlkokulunun, “eTwinning Projeleri” kapsamında yıl boyunca yaptıkları çalışmalar okul bahçesinde sergilendi.

Okulun spor alanındaki serginin açılışını sunan Sevim Sıkıcıkoğlu, yıl içinde yürüttükleri 8 projede öğrenciler, öğretmenler ve velilerin de işin içinde olduğunu söyledi.

Zonguldak’ta gerçekleştirilen ‘Okullararası Tekvando Müsabakaları’nda okullarından dereceye giren üç öğrenciye hediyelerinin verildiği etkinlikte, açılış kurdelesi ise İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy taraf1ından kesildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Çamdan, Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Ehmet Hasan Eroğlu ile bazı okul müdürlerinin de katıldığı açılışın ardından, sergiye katkı sağlayan Sınıf Öğretmeni Semra Yalmancı Yücel, stantları gezen konuklara, çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Yalmancı, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl başlattıkları ‘eTwinning Projesi’nin bu lı ikincisini düzenlediklerini belirterek, şöyle dedi:

“Bu dönem 4 öğretmen arkadaşlar olarak çok güzel projeler ortaya çıkardık. Stem ve kodlama, proje ortaklarımız arasında yabancı ülkeler de var. ‘Bir Milyon Mavi Kurdele’ projemizle, dünyada nadir görünen hastalıklarla baş etmeye çalışan çocuklarımız ile ilgili farkındalık oluşturma projesi başlattık. Çocuklarımızı, tablet ve bilgisayar ortamlarından uzaklaştırmak amacıyla okullarımızda çocuk oyunlarına daha çok vakit ayırmak suretiyle çocuklarımızı yönelttik. Buna bağlı olarak çocuk oyunları olimpiyatları yaptık. Bu etkinliğimizi, yabancı ülkedeki ortaklarımızla beraber, dünyada eş zamanlı çocuk oyunları oynandı. Bunun yanı sıra bir çok farklı etkinlik düzenledik. Bugün açtığımız serginin de çok güzel olduğuna inanıyoruz.”

Okul Müdürü Sabahattin Durgut da, okullarından son derece güzel etkinliklere imza attıklarını belirterek, “çalışkan bir ekiple olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız çalışmalardan öğrencilerimiz de, öğretmenlerimiz de, biz yöneticiler de mutluyuz. Bu tür projelerle öğrencilerimizin özgüvenleri artıyor. Etkinliğimize katılan protokol üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

İŞTE O PROJELER

Yalmancı Yücel'in yanı sıra öğretmenler; Songül Arat, Selin Safiye Çelik Özcan, Emine Nagehan Ulaş, tarafından hayata geçirilen; Bir Milyon Mavi Kurdele, Children’s Games Olympics( Çocuk Oyunları Olimpiyatları), Masal Ağacı, Çekirdekten Ormana, Çocuk Çiftçilerle Doğal Tarım, Let’sSing a Song, I’m Learning Reading andWritingwithStemandCoding ( Stem ve Kodlama ile okuyup Yazıyorum), Mini Disco, Minderini Kap Gel isimli “eTwinning Projeleri”ne, okul öğretmenlerinden Sevim Sıkıcıkoğlu, Nur Boran Örtlek, Kadriye Yalman, Yeliz Çiçek, Gökhan Toylak da katkı sağladı.




Bu sayfayı yazdır

29.05.2019 12:57:22

Bu haber 2126 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.062

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri