(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

LÖSEV İÇİN YÜRÜDÜLER

EREĞLİ

18. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve protokol üyelerinin katılımıyla, Çınaraltı mevkisinden Amfi Tiyatro’ya yürüyüş gerçekleştirildi.

Bazı okullar ile kurumların da destek verdiği etkinlikle gelişen Amfi Tiyatro’da, Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu,

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, kuruluş tarihini hatırlattığı LÖSEV’in son 10 yıldır tüm kanser hastalarına destek olduğunu söyledi.

Kuruluşun başarısının yüzde 20’lerden yüzde 92’lere çıktığını anlatan Posbıyık, “çok muazzam, inanılmaz bir başarı. Uluslar arası Lösemili Çocuklar Haftasını burada da kutluyoruz. İlçemizde de yıllardan beri bu hareket devam etmektedir. Çok değerli insanlarımız, sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle o yıllarda kurulan LÖSEV, çok büyük başarılara imza atmıştır. Geçmişten bugüne kadar hizmet yapan yöneticilerimizi kutluyorum” dedi.

LÖSEV Karadeniz Bölge sorumlusu Sümeyra Bilen de LÖSEV’in 1998’den günümüze bir çok çalışmalar yürüttüğünü, “çok değerli bağışçılarımız ve destekçilerimiz sayesinde bugünlere gelindi. İyi ki buradasınız, iyi ki bizimlesiniz” diye konuştu.

LÖSEV Zonguldak İl Başkanı Tarkan Atik ise lösemi hastalığının din, dil, ırk ayırt etmeden binlerce çocuğunu pençesine aldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“LÖSEV olarak, dünyadaki tüm lösemili çocukların kardeş olduklarını dünyaya duyurmak, hak ettikleri özel ilgiyi onlara vermek istiyoruz. Lösemisiz, kansersiz çocukların sağlıklı olduğu bir dünya düşledik. Ayrı dilden konuşan ama aynı kaderi paylaşan lösemili çocuklarımıza ‘Uluslar arası Lösemili Çocuklar Haftası’nı armağan ettik.”

Prookol üyeleri ile toplu fotoğraf çekimi ardından, bazı okulların halk dansları topluluklarının gösteri sunduğu etkinlikte, çocuklar, Tim’s Ajans animatörleri eşliğinde eğlendiler.

Etkinliğe, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, bazı daire başkanları, okul müdürleri, lösemili çocuklar, aileleri ve vatandaşlar katıldı.




Bu sayfayı yazdır

27.05.2019 18:15:29

Bu haber 1826 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.620

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri