(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KİM DEMİŞ 'KÜÇÜKLER' DİYE..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Hayırsever İşadamı-Sanayici Akın Tataoğlu, annesinin adına yaptırdığı Cemile Tatoğlu Ana Okulu’nun dönem mezunlarının, babası adına yaptırdığı Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde mezuniyet törenlerini yapmalarından ayrı gurur duyduğunu söyledi.
Cemile Tataoğlu Anaokulu’nun 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlendi.
Okul Müdürü Demirhan Döl, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, anne ve babaların kendilerine teslim ettikleri ‘en değerli varlıkları’ olan çocuklarını ‘sevgi ile donatarak’ anaokuluna teslim ettiklerini söyledi.
Döl, kendilerinin de, çocuklarda sevgiyi tamamlayacak ve hayata hazırlayacak eğitim temelini vermek için gayret gösterdiklerini belirterek, şöyle dedi:

ÇÜNKÜ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ…
“Nitekim çocukların temel eğitim almada ve en hızlı öğrenmedeki eğitim çağları 3-6 yaş dönemidir. Böylesi önemli bir dönemde yavrularınızı güvenerek bizlere teslim etmeniz, bizim için gurur verici olup, bunu da yerine getirmek için gayretle çalıştığımızdan emin olmanızı diliyoruz. Hedefimiz; öğrencilerimizi, bireysel farklılıkları benimseyen bir ortamda, çağdaş yaşamın getirdiği ilgi, beceri ve değerlerle donatarak, paylaşmayı bilen, katılımcı, sorgulayan ve öz güveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir. Çünkü onlar, sahip olduğumuz en değerli varlıklardır. Geleceği emanet edeceğimiz bu varlıkları en iyi şekilde yetiştirmek ve onları hayata hazırlamak için çabalayan saygıdeğer öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Değerli anne-babalar; aldığımız emanetleri, sevgi ve bilgi ile donatılmış olarak size teslim ediyoruz. Yaşamlarının ilerleyen bölümlerinde de yavrularımıza üstün başarılar, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum.”

HARİKA GÖSTERİLER!
Okul öğretmenlerinden Sinem Oruç’un sunumları ile başlayan etkinliklerde, “Uçan Balonlar” isimli sınıfın “Anadolu Ateşi Grubu”nu anımsatan gösterileri, salonu dolduran kalabalık tarafından dakikalarca alkışlandı.
Her okulun; önce, yıl içinde gerçekleştirdikleri çeşitli etkinliklerde çekilmiş fotoğraflarının slayt gösterimi İzletildi. Ardından sınıf öğretmenleri; Gülay Açıksöz’ün sınıfı “Minik Yıldızlar”, Arzu Yılmaz’ın sınıfı “Şen Gemiciler”, Tuba Aslıtürk’ün sınıfı “Gökkuşağı”, Mevlüde Ayşe Güney’in sınıfı “Neşeli Penguenler”, Şerife Can’ın sınıfı “Uğur Böcekleri”, Nurgül Kakıl’ın sınıfı “Uçan Balonlar” ve Ebru Kırılmaz’ın sınıfı “Çalışkan Arılar”ın öğrenci grupları, çeşitli oyunlar oynadı, dans gösterileri sundu.

PERSONELE VE ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK…
Okul Müdürü Döl’ün, Cemile Tatoğlu’nda görevle personele çiçek, okul öğretmenlerine ise çiçek ile birlikte teşekkür plaketi takdim etmesinden sonra ise mezun öğrenciler sınıflar halinde; isimleri okunarak sahneye davet edildi.
Sahnelenen oyun ve dansların koreografilerini hazırlayan ve yöneten Dans Öğretmeni Müge Doğan eşliğinde okul şarkıları seslendiren öğrenciler, okul öğretmenlerinden Mevlüde Ayşe Güney ve Ebru Kırılmaz’ın yönlendirmesiyle de “Okul Andı” okudular.
Sahnede havai fişeklerin yakılması ve konfetilerin atılmasıyla birlikte çalan “10. Yıl Marşı” eşliğinde “Kep Fırlatan” minik öğrenciler mutlu anlar yaşarken, aileleri de o anları cep telefonu ile kayıt altına alındı. Bazı velilerin ise duygulu anlar yaşadığı gözlendi. Bazı oyunlara tempo tutan Hayırsever Tatoğlu'nun da cep telefonu ile çekim yaptığı dikkat çekti. 
Öğrenciler ve velileri, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi holünde oluşturulan stantta hatıra fotoğrafları çektirdiler.

TATOĞLU’NUN GURUR ANI
Bu arada, etkinliği eşi AynurTatoğlu ile birlikte izleyen Tat Metal AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever işadamı-Sanayici Akın Tatoğlu yaşadığı duyguları Hakimiyet’e anlattı.
Tatoğlu, çok sevindirici bir gün yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Hem anne ve babalar, hem de öğretmenler için çok sevindirici bir gün yaşadık. Çocuklarımızın, geleceğin teminatı olduğunu her zaman söylüyoruz. Çocuklarımıza, evlerinde ailelerinden sonra verilen eğitimin devamında okulda öğretmenlerimizin önderliğinde hayata hazırlama çabası sarf ediyorlar. Bugünkü ödül törenlerinde de duygusal bir gün olarak yaşanıyor. Öğrencilerimizin bahtları, şansları bol, yolları açık olsun. Hepsine başarılar diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

26.05.2019 15:17:47

Bu haber 2234 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.740.121

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
397 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri