(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

100 ÖĞRENCİYE 100 NUTUK!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, bir köy okulunda öğrencilere 100 adet ‘Nutuk” isimli kitabın dağıtıldığı, aynı öğrencilerinin okudukları köy okuluna da ‘kitaplık’ yaptırıldığı bildirildi.

Etkinlik organizasyonunda yer alan Gizem Çaka, yazılı açıklamasında, eşi Mert Çaka ve Diran Organizasyon sahipleri Handan-Buğra Aktimur çifti ile okul öğrenciler için okuma kitapları topladıklarını belirtti.

Hayırseverlerin de desteği ile 500 adet hikaye kitabı topladıklarını anlatan Çaka, şunları kaydetti:

“Çocukları büyüdüğünden evdeki çocuk kitaplarını okuyanın olmayacağını bildiren bir büyüğümüzün söylemi ile başlattığımız çalışmada, koli içindeki kitapları teslim aldık. Daha sonra sosyal medya üzerinden yaptığımız duyuru sonucu arkadaşlarımız ve yardımseverlerden temin ettiğimiz kitaplarla 500 adet kitap toplamayı başardık.

100 ADET “NUTUK”

Bunun yanı sıra, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasının 100. Yılı anısına, yine yardımseverlerin desteği ile 100 adet ‘Nutuk’ kitabı temin ettik. Handan Hanım ile birlikte kitapları temin etmek üzere gittiğimiz Abdi Köyündeki İlk Okulun kitaplığını da olmadığını gördük. Bunun üzerine diyaloğa geçtiğimiz hayırseverlerin büyük desteğiyle okula 2 adet de kütüphane yaptırdık.

500 adet kitabı kütüphanelere yerleştirirken, ‘Nutuk’ kitaplarını da öğrencilere hediye ettik. Aynı zamanda çeşitli el işleri yaptığımız, oyunlar oynadığımız çocuklar, gerek kütüphane, gerekse kitaplar ve ‘Nutuk’ hediyemizden son derece memnun olduklarını dile getirdiler.”

AKTİMUR: İSTERSEK YÜZLER GÜLER

Diran Organizasyon Ortağı Handan Aktimur da, çocukmarın ve okul idaresinin mutluluğunun, kendilerini de memnun ettiğini dile getirerek, “Yeter ki isteyelim biz istersek yüzler güler Dünya güzelleşir. Çocuklarımızın çok iyi öğretmenlere sahip olması da bizleri çok mutlu etti. Başta okul müdürümüz İbrahim Yumukgöz'e ve öğretmenlerimize de bizlere gösterdikleri teveccüh için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Yapılan açıklamada, desteklerinden dolayı; kitaplıklarımızı  ücretsiz yapan Fevzi Yüksel ve kitap bağışında bulunan Şeref-Nalan Cengiz, Elif Tandoğan Semiz, Özlem Gürel Pamuksuz, Şule Kekeç, Uğur Dursun Yilmaz, Anil Şengezer Argün, Emriye Kart Eker, Dilşah Dilli Çağ, Hanefi Cağ, Sureyya Sertasi, Erol Aker, Sezai Özcan,Fatma Akdeniz ve Havva Çiçek'e teşekkür edildi.




Bu sayfayı yazdır

22.05.2019 16:45:44

Bu haber 1687 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.084.264

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
188 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri