(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GEÇEN YIL BAŞLATMIŞLARDI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki bilardo sporcuları ile bazı hayırseverlerin katkılarıyla alınan Ramazan Yardım kolileri, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ereğli Şubesi’ne teslim edildi.

İlçedeki Bilardo Organizasyon komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu, Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Salonu önünde kolilerin teslimi sırasında yaptığı konuşmada, geçen yıl “farkındalık yaratmak amacıyla” başladıkları etkinliği geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Yurtoğlu, Üstün Bilardo’da yardım amaçlı düzenledikleri turnuvada birinciliği Şenol Buyurucu, ikinciliği ise Haluk Çep’in elde ettiğini hatırlatarak, şöyle dedi:

“Turnuvamızı gerçekleştirdiğimiz Üstün Bilardo Salonu Sahibi Cüneyt Solukcu’ya teşekkür ediyoruz. Bu turnuvadaki amacımız, Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerine birilerinin yardım elini uzatabilmesi, bu kapsamda durumu müsait olanların, olmayanlara yardım etmesini sağlamaktı. Geçtiğimiz yılki turnuvada temin ettiğimiz gıda kolilerini LÖSEV’e vermiştik. Bu yıl da sporcu arkadaşlarımızla konuşarak, tekrar LÖSEV’e vermeyi uygun bulduk. Bilardocularımız ve bazı hayırsever dostlarımızın katkılarıyla temin ettiğimiz 150 koli gıda yardımını LÖSEV İl Başkanı Tarkan Atik’e teslim ediyoruz. Yaptığımız bağışların da ihtiyaç sahiplerine gideceğini düşünüyoruz. İnsanların da bu gibi konulara hassasiyetle eğilmesini istiyoruz.”

ATİK’TEN TEŞEKÜR

LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Ereğli Belediye Meclis Üyesi Tarkan Atik de, katkılarından dolayı ilçedeki bilardo camiasına teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Ramazan ayındayız, insanların ihtiyacı var. LÖSEV ailesinin ise daha çok ihtiyacı oluyor. Ramazan ayında fitre ve zekatları LÖSEV’e istiyoruz. Çünkü, bizim önceliğimiz ‘Çocuklar iyileşsin’. Bu nedenle, onların açıklarını kapatmak için LÖSEV Ailesi ve birlikte olan arkadaşlarımızla bu ayda daha fazla çalışıyoruz. Bilardocu arkadaşlarımızın bize ikinci güzelliği. Şahsım, yönetim ve LÖSEV ailesi olarak başta Tahir başkanım olmak üzere Bilardo camiasına teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.”

Atik, Lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla 27 Mayıs’ta geniş katılımlı yürüyüş düzenleyeceklerini belirterek, “Amfi tiyatro’daki etkinliğin ardından ise ailelerimizle birlikte iftar yapacağız. Daha sonra da kolilerimiz ailelerin evlerine dağıtacağız” dedi.

Bilardocular tarafından bağışlanan yardım kolileri, yine bilardocular tarafından araca yüklenerek teslim edildi.




Bu sayfayı yazdır

15.05.2019 11:45:45

Bu haber 1442 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.273.919

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
667 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
928 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2054 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri