(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ISTAKALARI YARDIMA UZADI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ramazan yardımı amaçlı düzenlenen “Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası”nın tamamlandığı bildirildi.

İlçedeki Bilardo Organizasyon komitesi Başkaı Tahir Yurtuoğlu, yaptığı açıklamada, Müftü Mahallesi’ndeki (Cumartesi Pazarı mevkisi) Üstün Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuvada 32 sporcunun ikili eşleşme ve eleme (nakavat) sistemi ile maçlarını tamamladıklarını söyledi.

Yurtoğlu, şunları söyledi:

“Sporculardan Haluk Çep; Ersin Göben, Fatih Atabey, Tarık Anafartalar ve Muhittin Koç’u eleyerek finale kaldı. Şenol Buyurucu da, ilk turu ‘bay’ geçtiği karşılaşmalarında Süleyman Birinci, Burak Yaman, Hanefi Çağ gibi isimleri geride bırakarak, finale adını yazdıran ikinci isim oldu.

Başarılı iki sporcularımızın, dün (12 Mayıs) akşam saatlerinde oynadıkları final karşılaşması oldukça çekişmeli ve zevkli geçti. Karşılaşmayı kazanan Şenol Buyurucu, Ramazan Yardımı amaçlı düzenlediğimiz özel turunvayı birincilikle tamamlarken, ikinciliği Haluk Çep elde etti. Turnuvada üçüncülüğü ise Şenol ile haluk arkadaşlarımızın yarı finalde eledikleri Hanefi çağ ile Muhittin Koç paylaştılar.”

YARDIM KOLİLERİ LÖSEV’E…

Organizasyon Komitesi Başkanı Yurtoğlu, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri etkinliğin bu yıl ikincisini hayata geçirmekten memnunluk duyduklarını ifade ederek, şöyle dedi:

“Çoğunluğunu turnuvaya katılan veya katılmayan sporcularımızın katkılarıyla, bir kısmını da hayırseverlerin desteği ile temin ettiğimiz Ramazan Yardım kolilerimizi, belirleyeceğimiz tarihte, turnuvayı tamamladığımız Üstün Bilardo salonu önünde LÖSEV yetkililerine teslim edeceğiz. Böyle önemli bir dönemde, hayırlı bir iş yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.Turnuvamızın yapılmasını sağlayan Salon sahibi Cüneyt Solukcu’ya, katılan ve destek veren tüm sporcularımıza, desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”





Bu sayfayı yazdır

13.05.2019 16:42:18

Bu haber 1617 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.059

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri