(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SERTİFİKALARI BAŞKAN VERDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nün ülkede ve yurtdışında katıldığı her etkinlikte gurur tablosu olduğunu savundu.

Belediye basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, Kışla Küçük Sanayi Sitesi’ndeki  İtfaiye Müdürlüğünde düzenlenen  “11. Grup Gönüllü İtfaiyecileri Eğitim Semineri” sonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, itfaiyeciliğin zor ve meşakkatli iş olduğunu belirtti.

Çeşitli meslek gruplarından insanların itfaiyecilik eğitimi almalarından ise ayrıca mutluluk duyduğunu anlatan Posbıyık, konuşmasında şunları kaydetti:

“Ülkesini, memleketini, ilçesini seven, her türlü olayda herkesin imdadına yetişmek için eğitim alan tüm gönüllüleri ve başarılı çalışmalar yapan İtfaiye teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Tüm çalışmalarında örnek olan, yurt içi ve yurt dışında, gittikleri her yerde bizim göğsümüzü kabartan İtfaiye teşkilatı ile her zaman gurur duydum. Çeşitli meslek gruplarından birçok arkadaşımızı gönüllü itfaiyecilik kursunda görmek beni çok mutlu etti. Her türlü olayda herkesin imdadına yetişmek için buradasınız. Öğrenmenin yaşı yok. Ülkesini, memleketini, ilçesini seven, her türlü olayda herkesin imdadına yetişmek için eğitim alan siz gönüllüleri ve emeği geçen başta eğitmenler olmak üzere herkesi yürekten kutluyorum.”

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş de, 2010’da başlattıkları seminerlerde 600’e yakın gönüllü itfaiyeci yetiştirdiklerini hatırlatarak, “Ülke genelinde 7 İl’de gerçekleştirilen gönüllü itfaiyeci eğitimi, ilçe olarak sadece Ereğli’de yapılıyor. Gönüllü itfaiyecilerimizi kutluyor, eğitmenlerimize teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, sertifikalarını verdiği gönlü itfaiyecilerle, iftar yaptı. Etkinlikte, bazı belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu.

 




Bu sayfayı yazdır

10.05.2019 16:07:51

Bu haber 1229 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.171

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri