(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MESELE SADECE PARA DEĞİL!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki CHP’liler, 23 Nisan’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyük Şehir belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin, CHP ve İYİ Parti İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya destek verdiler.

İlçe merkezindeki İş Bankası önünde toplanan partililer, girdikleri banka veznelerinden İmamoğlu adın açılan hesaba kendi belirledikleri miktarlarda bağışta bulundular.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, partililerin bağışta bulundukları sırada gazetecilere yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinde, partilerinin, Ereğli ile birlikte, ülkenin önemli illerinde Belediye Başkanlıklarını kazandığını hatırlattı.

Aras, İstanbul’da da İmamoğlu ile Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kazanmalarına rağmen, bir süre mazbatasını vermemek için ‘direnildiğini’ belirterek, şöyle dedi:

BU SİVİL DARBEDİR

“Ancak, bütün İstanbul’un, hatta Türkiye’nin gözbebeği olan Ekrem İmamoğlu’na gösterilen sevgi ve teveccüh karşısında Mazbatayı vermek zorunda kaldılar. 6 Mayıs’ta ise YSK (Yüksek Seçim Kurulu) eliyle verilmiş mazbatayı geri alarak, demokrasiye ciddi bir darbe yapılmıştır. Bu bir sivil darbedir. AKP’nin bu tavrı, ortaya koyduğu tutum maalesef Avrupa’da bizi ‘Baskıcı rejimler Statüsü’ne çıkarmıştır.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

23 Haziran’da yapılacak seçimi almak için de her yolu deneyeceklerdir. Devletin tüm imkanlarını kullanacaklarını biliyoruz. Mesele para değil, örgütlü dayanışma gücüdür, fedakarlıktır, moraldir, inançtır. Biz, YSK eliyle alınmış, demokrasiye vurulmuş darbeyi, halkın ittifakıyla ittifakı ile geri alacağız. İnanıyorum ki 23 Haziran’da bütün toplumun desteği ile her şey güzel olacak.”

ZONGULDAK’TAN İSTANBUL ÇIKARMASI

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, Kadın ve Gençlik kolları ile birlikte CHP İlçe Örgütünün banka veznelerinden bağışlarını sürdürdüğünü belirttiği konuşmasını, şöyle tamamladı:

“Önümüzdeki günlerde ise partimizin İstanbul İl Başkanlığı ile görüşerek, Ereğli’de ve Zonguldak ile diğer ilçelerindeki arkadaşlarımızla, özellikle İstanbul’da yaşayan Zonguldaklı hemşehrilerimizle toplantılar yapmak için gideceğiz. Ayrıca Partimiz, İstanbul’da yaşayan hemşehrileri için bir program hazırladı. Bu çalışma kapsamında, ilçemizde veya diğer ilçelerde yaşayanlara, İstanbul’da yaşayan hemşehrilerinin isim listelerini verebiliyoruz. Önümüzdeki günlerde de İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek ilçemizden araçlar kaldıracağız ve oradaki çalışmaların içinde bulunacağız.”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Saymanı Semih Özkök, ADD Şube Başkanı Yusuf Arslan, partinin bazı İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer, banka veznelerinde kuyruklar oluşturdular.




Bu sayfayı yazdır

10.05.2019 12:20:48

Bu haber 1151 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 75.997.439

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
298 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1420 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri