(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PROTOKOL KATILIMIYLA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nün, gelecek dönem tanıtımı (asamblesi) toplantısı yapıldı.

Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de, gerçekleştirilen Dönemin 42., kulübün ise 1630. Toplantısı, Dönem Başkanı Eray İlhan tarafından açıldı.

Haziran ayı sonunda yapılacak devir-teslim töreni ile dönem başkanlığını üstlenecek olan Roteryan Aykut Ateş de, dünyada Rotary’in amacına ilişkin tanıtım konuşmasının ardından, yeni dönem başkanlığı ile ilgili katıldıkları toplantıdan detaylar aktardı.

Davetlilere, Roteryanlara ve eşlerine yeni dönem logosu ve temasını tanıtan Ateş, logove temadaki şemsiye üzerindeki 2 kırlangıç, köprü ve üzerindeki 4 kırlangıçın anlamlarını açıkladı.

Ateş, Rotary’in 6 odak noktası olan;  Barış ve Anlaşmazlıkların Çözümü, Hastalıkların Önlenmesi ve tedavi, Temiz su ve Hijyen, Anne ve çocuk Sağlığı, Temel eğitim ve Okur-yazarlık ile Ekonomik ve toplumsal Kalkınmayı konu başlıkları olarak geçtiği sunumunda, yeni dönemde ‘Eğitim şart, Kültür Gerekli, Sanat ise Vazgeçilmez’ sloganıyla hayata geçirmeyi planladıkları ‘Rota Beste (Ulusal TürkSanat Müziği Beste yarışması, Rota Resim(Ulusal resim Yarışması ve Rota Chess (Uluslar arası Satranç Yarışması) düzenleyeceklerini kaydetti.

Konuklara yeni dönem hedeflerini de anlatan AykutAteş, projeleri arasında yer alan ‘Baba Çocuk’ ile çadır kamp ve gelenekselleştirdikleri Uzunmehmeti Anma ve Hamsi Günü’nü sürdüreceklerine dikkat çekti.

Ateş, yeni dönemde hayata geçirilecek bazı toplantı ve etkinlik tarihlerini de paylaştığı konuşmasını, “Bir araya geldik. Bir araya gelmek başlangıç, birlikte kalabilmek ilerleme, birlikte çalışabilmek ise başarıdır. İnanıyorum ki, her şey güzel olacak” diyerek tamamladı.

ROZETLERİ TAKILDI

Daha sonra Kulüp dönem Başkanı İlhan, geçtiğimiz yıl Temmuz’da üstlendiği başkanlık süresince birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını belirtirken, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

İlhan’ın, kulübe yeni üyeleri tanıttığı konuşmasının ardından Roteryenler; Avukat Muzaffer Önder, İş Kadını Pelin Elkap ve Fabrika Tim’s kurucusu sahibi Özlem Şen’e kulüp rozetleri Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün en eski üyelerinden Hasan Baycık tarafından takıldı.

Kaymakam Çorumluoğlu’nu eşi Azelya Çorumluoğlu, Tuğamiral Yazıcıoğlu’nun eşi Özlem Yazıcıoğlu, Akçakoca Rotary Kulübü Dönem Başkanı Erkan Güldiken, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan, kızı Sibel Kapan, Haberhayat Yayın Grubu Sahibi Doğan Gönüllü, eşi Ülkü Gönüllü ile Rotaryenler ve eşlerinin katıldığı gecede, yenilen yemeklerin ardından çalan müzik eşliğinde eğlenildi.

2018-2019 Dönem Başkanı Eray İlhan, 29 Haziran(da gerçekleştirilecek toplantı ile görevini 2019-2020 Dönem Başkanlığını üstlenecek olan Aykut Ateş’e devredecek.




Bu sayfayı yazdır

1.05.2019 14:34:49

Bu haber 3210 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 51 kişi online
Toplam ziyaret : 76.081.493

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
182 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri