(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAMZAÇEBİ, İSPATA DAVET ETTİ

EREĞLİ

Zonguldaklı İşadamı Yasin Hamzaçebi, Pusula Gazetecis Sahibi Ali Rıza Tığ’ın, yayınladığı haberler ve yorumlarla kendisine yönelik ‘algı operasyonu’ yaptığını iddia etti.

Hamzaçebi, Ereğli İlçesindeki bürosunda düzenlediği basın toplantısında, Tığ’ın yayınladığı iddialara yönelik belgeleri açıklayarak, yapılanların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Süreç içinde ticaret yaptığı bazı firmaların isimlerini de vererek, ‘mağdur edildiğini’ anlatan Hamzaçebi, 2 Çebi Grup olarak 150 kişiye istihdam sağlıyoruz, bir eleman daha nasıl alırız diye hesap yapıyoruz. Ama adam paçamıza yapıştı. Sen ‘Yasin Çebi’den ne koparabilirim’in derdindesin. Senin Yasin Çebi’den bir lira koparma şansın sıfır. Çünkü Yasin Çebi pazarcılıktan gelme. Benim bir liram bile çok değerlidir” dedi.

Tığ’ın yer verdiği yayınları arasında “sevgilisi olduğu”na yönelik iddiaların da yer aldığına dikkat çeken Hamzaçebi, şunları söyledi:

“Avukat sevgilim, Kütahyalı sevgilim varmış, aracım üniversitenin kapısında görülmüş gibi haberler yayınladı. Buradan sesleniyorum. Eğer aracımı üniversite kapısında görüntülesin, yada sevgilim olduğunu ispat etsin, kendisine buradaki akaryakıt istasyonumu, beğenmezse de başka yerlerdeki istasyonumu hibe edeceğim. Ama ispat edemezsen; na…, şe…, hays…sizsin. Sayın Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da kendisinden istenilen parayı vermeyeceğini açıklamıştı. İşi gücü, namuslu, şerefli basın mensuplarının yüzünü kara çıkartarak, işi gücü para par para… O arkadaşın şantaj haber yaparak para almadığı bir kişi varsa o da Yasin Hamza Çebi’dir.”

PASAPORTUMU TESLİM ETTİM
Hamzeçebi, devam eden bir davası bulunduğunu hatırlatarak, Tığ’ın, çeşitli haberler ile yarattığı ‘algı operasyonu’nun, mahkemeleri baskı altına aldığını savunarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Devam eden bir mahkeme sürecimizi var. Mahkemeleri baskı altına alınıyor. “Özellikle de Zonguldak 2. Ağır Ceza mahkemesi baskı altına alınıyor. Bir  davada Aır Ceza Mahkemesi Başkanı izinliydi…” gibiyazılar yazıyor. Kıbrıs’ta bir akaryakıt istasyonu açma düşüncemiz vardı. Kıbrıs’a gittiğimi Facebookta da paylaştım. 2 gün sonra da mahkemem var. Mahkemeye, ‘Yasın Çebi Yurt dışına kaçıyor’ diye isimsiz bir dilekçe sunuluyor. Mahkeme isimsiz bir dilekçe ile Yasin Hamza Çebi’ye yurt dışı yasağı koyuyor. Benim şirketlerimde 150 çalışan var, ailesi burada bütün yatırımlarını Zonguldak’a adamış. Yasin Hamza Çebi nereye kaçsın? Yasin Hamzeçebi, şerefi, haysiyeti, onuruyla Atatürk Hava Alanına iniş yaparak pasaportunu teslim etti. Ben niye kaçayım ki, Ben Yüce Türk Adaletine güveniyorum. Ama adam paçamızdan çıkmıyor.
İş Bankası’na 45 adet daire ipotek vermişim, ama bankayı dolandırmışım! Bir operasyon yapılmış, cezaevine girmişim. Bana operasyon yapanların hepsi FETÖ’den yargılanıyor. Bunları hep algı operasyonu olarak oluşturuyor. Arkadaş, FETÖ davalarını, benim davalarım kadar takip etmiyor. Çünkü, daha önce onlardan reklam alıyordun. Ve çok güzel algı yaparak kendisine böyle bir süs veriyor.”




Bu sayfayı yazdır

30.04.2019 14:29:10

Bu haber 3256 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
01.05.2019 08:36:10
Murat diyor ki;

Valla yazık🤭




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.899

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri