(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖKSÜZ KINADI

ZONGULDAK

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi Atilla Öksüz  Zonguldak’ta gazetecilere yönelik saldırı, baskı ve yıldırma politikalarının devam ettiğini bildirdi.

Öksüz, Pusula Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Rıza Tığ’a saldırı olayı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hak ve Sorumluluk Bildirgesinin işaret ettiği şekilde; basın etik ve meslek ahlakı ile bağdaşmayan, kişi hak ve hürriyetine saldırı niteliğindeki hiçbir yayın tasvip edilemeyeceği gibi, kamu görevi yapan gazeteci; tüm bilgi kaynaklarına serbestçe ulaşma ve kamu yaşamını belirleyen, halkı ilgilendiren tüm olayları izleme, araştırma ve yazma hakkına sahiptir. Hukuk yolları açıkken hiçbir gerekçe fiili saldırılara gerekçe gösterilemez. Daha önceki benzer olaylarda da paylaştığımız gibi; son dönem yaşanan olaylar, yazılanlar ve şiddetle sonuçlanan gelişmeler sonrasında yara alan Zonguldak’ın kendisidir. Bu ve buna benzer olaylar bu güne kadar taraflarına ve kente hiçbir şey kazandırmadı bundan sonra da kazandırmayacak. Benzer olayların yaşanmaması temennisiyle bu saldırıyı kınıyor sağduyuya davet ediyoruz.”

-OLAY-

Pusula Gazetesi’ndeki haberde, , Bahçelievler Mahallesi Işık Yönder Caddesi'nde Ali Rıza Tığ'ın kullandığı araca çarpan 41 plakalı araçtan inen iki kişinin, Tığ’ı araçtan indirmek istedikleri, bu arada tekmelerle araca hasar verdikleri, Tığ’ın ise olay yerinden uzaklaşarak Karaelmas polis Merkezi’ne gittiği, şahıslar M. A. ve S.H’den davacı olduğuna yer verildi.




Bu sayfayı yazdır

30.04.2019 14:27:01

Bu haber 951 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.024.175

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
806 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri