(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞÇİ BAYRAMI KUTLANIYOR

EREĞLİ

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kutlama mesajları yayınlandı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yayınladığı mesajında, 1 Mayıs’ın emek ve alın teri günü olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

“Ülke ve bölgesinin büyümesi, gelişmesi ve kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, emeğini alın teriyle birleştiren işçilerimizdir. Yıllardır emeğin başkenti olarak ülke ekonomisine katkı sağlayan bölgemizin bugün istihdam konusunda yaşadığı sorunlar ortadadır. Bölgemiz de yeni istihdam alanlarının açılması zorunluluk haline gelmiştir. Bu noktada emek ve emekçinin yanında olan Karadeniz Ereğli Belediyesi, üzerine düşecek her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırdır.

Bu duygu ve düşünceler ile 1 Mayıs İşçi Bayramının sevgi, barış, dostluk ve demokrasi sınırları çerçevesinde, huzur içinde geçmesini diliyor; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.”

ARAS:İŞÇİ SÖLÜNÜRSE…

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras da, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Hepimiz bilmekteyiz ki barışın, kardeşliğin olmadığı yerde işçi sınıfı bölünür, parçalanır. İşçi sınıfı bölünürse sermaye kazanır, patronlar kazanır. Bundan yıllar evvel emekçilerin ateşlediği fitil, işçi kardeşlerimizin yolunu bugün de aydınlatmaya devam ediyor. İşçi sınıfının örgütlü gücü olmadan demokrasinin olgunlaşamayacağının farkındayız. 1 Mayıs alanlarındaki güç birliği, çalışanların umudu olmasının yanı sıra Türkiye’nin aydınlık geleceği içinde bir güvencedir. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs işçi ve emekçi, birlik ve dayanışma özgürlük ve demokrasi bayramımızı kutlar, kıdem tazminatı kırmızı çizgisi olan tüm emekçilere saygılarımı sunarım.”

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney de, yayınladıkları mesajlarla 1 Mayıs’ı kutladılar.




Bu sayfayı yazdır

30.04.2019 13:15:47

Bu haber 866 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 44 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.236

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri