(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YÜRÜYEREK GELDİ!

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, bugünden (29 Nisan) itibaren hizmet verecekleri Hükümet Binası’nın bazı eksiklerinin bulunduğunu ancak kısa sürede giderileceğini söyledi.
Kaymakam Çorumluoğlu, Bağlık Mahallesi Şehit Rıdvan Sokak ile Tacettin Halatcı Sokak’ın kesiştiği yerdeki Belediyeye ait binada oluşturulan Hükümet Konağı’na yürüyerek geldi.
Bazı Daire müdürleri tarafından karşılanan Çorumluoğlu, bina girişi ve içinde incelemelerde bulundu.
Gördüğü eksiklerin giderilmesi talimatını veren Çorumluoğlu, asansörün arızalı olması nedeniyle binanın üçüncü katındaki makamına merdivenlerden yürüyerek çıktı.

İLK DEMEÇ HAKİMİYET’E
Kaymakam Çorumluoğlu, makamında Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, yeni binaya gelişini ‘sanki ilk defa kaymakamlığa geliyormuş’ hissi yaşadığını belirterek, şöyle dedi:
“Buraya değişik zamanlarda inşaat vesilesiyle geldim. Ama bugün ilk defa resmi olarak geliyoruz. Ufak, tefek bazı aksaklıklar olabilir ama öyle tahmin ediyorum ki, birkaç gün içerisinde bu aksaklıkların tamamını gidermiş olacağız. Biraz temizliğe yönelik sıkıntı görüldü. Bu konuda arkadaşlarımıza zaten talimat verdik. Zannediyorum iki-üç gün içerisinde, tam fanksiyonları yerine getiren bir Hükümet Konağı olarak burada hizmet vermiş olacağız. Ama ben arkadaşlarımıza ilk gün bir şey söyledim; buradaki Hükümet Konağı, içine ruh verildikten sonra, yani bizler yerleştikten ve çalışmaya başladıktan sonra çok daha güzel olacak. Taşındığımız yerden de-küçüklüğü dışında- çok büyük eksiklik görmüyorum. Ama önemli olan vatandaşlarımızın iyi hizmet alması, buradaki bütün çalışma arkadaşlarımızın en büyük amacı zaten vatandaşa hizmet etmektir.”
Çorumluoğlu, binada kalınacak süreye ilişkin soruya ise “burada kalma sürecimiz, yeni inşaatın başlamasına bağlı. Bina inşaatı ihale edildiğinde az-çok biteceği tarih belli olacak. Ama baştan da hep aynı şeyi söyledim; 2013’de temel atılmış olsaydı, şimdi yeni binaya taşınmış olacaktık. Ama hiçbir şey için geç değil, nasip bizeymiş, biz temel atacağız. İnşallah içine de geçeceğiz diye düşünüyorum”
Ereğli kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Hakimiyet’e açıklamasının ardından daire müdürleri ile ilk toplantısını makamında gerçekleştirdi.

HANGİ KATTA HANGİ MÜDÜRLÜKLER
Dört katı ‘Hükümet Binası olarak geçici hizmet verecek binanın giriş katında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve İlçe nüfus müdürlüğü bulunuyor.
İkinci katında Mal Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile İlçe Özel İdare Müdürlüğünün hizmet verecek.
Kaymakamlık Makamı ve bağlı birimlerin üçüncü katta oluşturulduğu binanın 4 katında ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görev yapacak.

HABERİN İÇİNDEN

- Ereğli Belediyesi tarafından uzun süre ‘çalışma yapılan binada, çevre düzeninde eksikler görüldü.

-Bina ginişi ile diğer cephesine "Hükümet Konağı" yada "Kaymakamlık Binası"nı gösteren her hangi bir tabelanın asılmadığı görüldü.

-Kaymakam Çorumluoğlu’ndan önce bina önüne gelen makam aracı park sorunu yaşadı. Başta makam aracı olmak üzere önemli konuk araçların gelişinde park sorunu göze çarptı.

-Bina girişinin yokuşta ve dar yolda olması, söz konusu yolun trafik akışında tek taraflı işlemesine yönelik yorumları gündeme getirdi.

-Yeni taşınma nedeniyle Hükümet Konağı bünyesindeki müdürlüklerin tamamının henüz yerleşmelerini tamamlayamadığı dikkat çekti.

-Binaya yeni konulmasına rağmen asansörün arızalı olması ise Kaymakam Çorumluoğlu’nun tepkisine neden oldu.

-Makamının son haline gören Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, çok beğendiğini söyledi.




Bu sayfayı yazdır

29.04.2019 09:53:23

Bu haber 1327 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.035.485

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1441 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri